Zaregistrován
27. 2. 2010
Tak jsem si po dlouhé době doplnil chybějící čísla časopisu Notafilie. Momentálně mám čísla 1-31. Našel by se někdo, kdo by měl čísla 32 a dále? Lze i pamětní soubory přednášek - ten nemám žádný. Totéž platí pro časopis Bankovka. Nabídky možno psát na mnovak55@volny.cz. Děkuji.
Zaregistrován
30. 3. 2008
které články bys z nich potřeboval? Mohl bych ti to alespoň oscanovat 😉
Zaregistrován
30. 3. 2008
a když už jsme u té poptávky, já zas hledám první čísla Sběr. zpráv, takže kdyby někomu přebývaly... 😉
Zaregistrován
14. 9. 2008
Od c. 32 dale mohu pripadne taky oscanovat ... nemate nekdo v PDF ta 3 specialni cisla??? Patram po nich uz dlouho, ale to se fakt neda koupit ... naposled bylo v nabidce jedno z tech spec. cisel v konvolutu literatury (vcetne knih o mincich), bohuzel jsem za 900 Kc do toho nesel ...
Zaregistrován
3. 2. 2008
případně mužu nascanovat přednášky 1966-1976, ale je toho kolem 60 stran, takže by to bylo u mě asi nadlouho😎
Zaregistrován
27. 2. 2010
Pánové, to by bylo skvělé! Já (i knihovnička) bychom to určitě uvítali. Ty staré časopisy se strašně blbě shání. Teď jsem měl štěstí na 10 čísel Notafilie, ale přihazovat na každé jednotlivě bylo opravdu... Ještě nejsou doma, snad dorazí všechny!
Šenfi, rád bych odpověděl, ale neznám obsah, takže ani nevím, co v nich je. Sběratelské zprávy taky nemám.
jirka72: speciální čísla taky nemám
Zaregistrován
7. 6. 2010
pre nas mladych sa starsia literatura tazko zhana... to iste je i z filatelie.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
1. 7. 2008
majkl > škoda, že jsi nereagoval, když jsem tu nedávno prodával komplet časopisů Bankovka, Notafilie (vč. speciálů), Výtahy o bankovkách ze sběratelských zpráv + jejich přílohy. Nemusel jsi to už řešit ;-)
Zaregistrován
27. 2. 2010
acme, jestli si vzpomínáš, reagoval, ale někdo mě přebil výší nabídky... 😉
Zaregistrován
30. 3. 2008
majkl napsal/a:
ale neznám obsah, takže ani nevím, co v nich je. jirka72: speciální čísla taky nemám
ok, při dlouhých zimních večerech ti kdyžtak ty stěžejní články nascanuju, akorát to bude nějakej čas trvat. I když je to jen 7 čísel, tak je toho celkem kvantum 🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.