Moderátoři: dejvy, smith, ikanek, regula_jan
Ahoj filatelisti,
Mám na Vás naivní prosbu:
Nenašel by se někdo (nejlépe z Brna), kdo by věnoval nebo prodal za symbolickou částku (třeba padesátikačku) soubor známek portrétů našich prezidentů od Masaryka dále? (případně i předcházejícího Františka Josefa či Karla, Hitlera, Tisa nebo co já já vím koho z dob protektorátu apod?
Chodím do sousední kategorie mincí a předpokládám, že známky se podobně sbírají podle kvality/zachovalosti. Mně se ale nejedná o sbírku známek, ale o artefakt do výuky dějepisu ZŠ pro manželku učitelnici. Proto by mi bohatě stačily sběratelsky bezcenné stavy (s razítkem, s utrženým zoubkem, umolousané apod – prostě jen aby na známce byl pěkně patrný onen představitel státu.
Je-li má představa reálná a našel by se mezi vámi (Brňáky nejlépe proto, aby odpadalo poštovné) někdo, kdo by rád udělal tento dobrý skutek pro školou povinnou svoloč resp. pro učitelku kladoucí důraz na 20. stol., nechť se mi prosím hlásí na martinvangelis@seznam.cz Budu rád a vděčný ;-)
Masaryků se u mě najde nepřeberné množství. Poválečných prezidentů asi jenom po pár kusech, musel bych se podívat. Známky jsou vesměs odlepované ražené, kvalita nic moc, ale pro tento účel by plně postačovaly. Jsem z Brna, kdyžtak se ozvěte na mail ZBM8740(zavináč)seznam(tečka)cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.