Zaregistrován
23. 4. 2022
Dobrý den, v bytě po prarodičích jsem našla velké množství různých pohledů, tiskovin, fotek (jednu bych tipovala z období před rokem 1900). Mě přijdou všechny naprosto úžasné a fascinující, ale jsem úplný laik😃 tak jsem doufala, jestli by mi někdo ze zdejších odborníků a odbornic neporadil, případně pokud by někdo zmerčil nějakou vzácnost, tak abych o tom věděla. Mockrát všem děkuji. Předem se omlouvám, pokud jsou moje "poklady" úplně obyčejné a pro Vás nudné🙂
P.S: Na fotkách jsou většinou mí předkové a všechny ostatní fotky a dokumenty jsou z Frýdku - Místku a okolí
P.S 2: Výživa a sexualita jsou naprostý poklad😃
Obrázky:
Zaregistrován
2. 2. 2008
Zveřejněte to tady: Historický Frýdek-Místek
https://www.facebook.com/groups/1677388689184177
Zaregistrován
4. 7. 2010
Co je to za nápis u těch tří vojáčků?
Zaregistrován
27. 9. 2015
..Bečka Josef?😉
Zaregistrován
9. 9. 2015
Sho_ferka napsal/a:
Obrázky:
Pěkná fotka i autogram herce Ladislava Boháče.
Odhadnul bych cenu tak na cca 500,- Kč.
Záleží, jestli je to fotka, nebo pohlednice.
Pěkné.
Zaregistrován
20. 2. 2019
Fotka Ladislava Boháče s podpisem se prodává asi za 400Kč.
Zaregistrován
27. 9. 2015
...Beřka?Koukám,že víc nevykoukám
Zaregistrován
23. 4. 2022
Tak pánové, mockrát Vám všem děkuji za Vaše komentáře. Ladislav Boháč mi vrtal hlavou, jelikož jeho jméno k té fotce nepřiřadil ani Google. Vyfotila jsem jeho fotku i ze zadu, ale jestli je to fotka nebo pohlednice stále nevím😃
Jinak na fotce 3 vojáků je úplně vpravo můj pradědeček. Zkoušela jsem ten podpis nějak lépe vyfotit a pak upravit aby to bylo čitelnější. No, dospěla jsem buď ke jménu Bička (ta tečka nad i tam opravdu je), případně Rička. Co myslíte?
Obrázky:
Zaregistrován
12. 6. 2012
A nebude to "Brčka" jako dědina? Nabízí se Brčko.
Zaregistrován
23. 4. 2022
To si nemyslím Pavle, za "Bička" nebo "Bečka" je napsáno ještě Josef. Ale good point, název místa mě nenapadl🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.