To jako jdeš vybrat co🙄 -bank of Canada -- 10 dollars - 1989 0 bids $11.99 Time left::1d 4h 2m
-,neb seš tak nažhavenej na zítřek.😆 Kolik nul tam naskočí.😁 😁 😁
Však počkej ,ona už si tvá přítelkyně s tím výdělkem poradí,jen abys nemusel ještě připlatit ,no tak at ti to nějak dopadne ke spokojenosti.😆
to Lacewings : to jsem vklidu tu bankovku nikdo nekoupi 😞 a tu predeslou taky nikdo nekoupil , bohuzel ., ale jedna se o to ze mam rodinu v kanade a tyden predem poslali nejaky penizky k vanocum,pro malou dcerku a pro mne a pritelkyni.,takze proto jsem zjistoval jak se to dela s vyberem 😉 , protoze otec rikal kdyz uz jsem ten pay pal si zalozil tak se stim mam naucit delat a Na ten pay pal je posilani penez zdarma a hlavne oproti posilani na bezny ucet ,tak to stoji balik 👿 takze ted vyuzivame toho 🙂 .
Před vánoci běžné, z USA mám platby ted o jeden až dva dny ve skluzu.Pokud si dobře vzpomínám ,tak loni jsem prodával hady do USA a platba byla přes paypal ,právě v tuhle dobu,čekal jsem asi 10dnů.
To je trochu jinak, peníze mám na účtu, ale mohu s nima disponovat až 27.12.2012!!! To je nějaká novinka od ebay.com atd. V prosinci to zkoušejí a od Nového roku to má být naplno!👿
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Je to záležitostí ebaye, protože ebay.de mi to neudělal, jen ebay.com!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.