Paul napsal/a:
Taky mi dlužej cca 150 dolarů...Je to nějaká novinka.
Ale kupcům jsem to již poslal a mám od nich i hodnocení už, přesto peníze ebay drží.
Je to nějaká novinka, myslim že pokud máte víc jak 25 pozitivů tak se Vás to netýká. Navíc to platí jen pro položky prodávaný na ebay.com, eaby.ca..
U němců nebo britů mě peníze došly hned.
Musím ti oponovat, mám skoro 200hodnocení a peníze mám zadržené z Anglie, tak chyba bude někde jinde!😉 Z dopisu, co rozesílají, tak je to něco jako payU u aukra, jen s tím, že je drží 21dní!👿
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
no 200 hodnocení není nic těžkého, to je získáno skoro za chvíli a horší než aukro hned tak něco být snad ani nemůže...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Aha...
Ale na druhou stranu celkově na ebay od roku cca 1998/9(?) nepamatuji moc problémů a komplikací 😉
(tady snad jen to, že kdysi dávno v počátcích byl problém s registrací na bydliště v ČR)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Poradí někdo?
Nějaká ženská z Británie si u mě na ebay omylem koupila zboží (prý její 5 letý syn odklilk kup hned), jde nějak ten prodej zrušit? Ebay mi samozřejmě strhlo provize
a nevím teď jak postupovat, i tý ženský už strhli celkovou částku z účtu.
Jde to nějak stornovat celé aby mi vrátili provize za prodej a jí peníze?
Mam prosbu , muzete mi nekdo poradit ?
jak jsem si na pay palu aktivoval kreditni kartu , tak me zbyli nejaky drobny na uctu pay palu . A moje otazka zni ,
kdyz budu kupovat bankovku v hodnote treba 100dolaru a na ucte pay palu mam jenom 10dolaru , Penize se odectou z uctu z pay palu a zaroven z bezneho uctu ??
anebo jenom z bezneho uctu?,a penize na uctu pay pal zustanou ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.