Do zprávy pro příjemce zkopíruj to hausnumero, složené z číslic a velkých písmen, nevím jak se jmenuje, jestli je to ID, nebo jiný název. Vyplňuju 4 kolonky, č.ú., kód banky, konst. symbol a to hausnumero do zprávy pro příjemce, víc ani čárku a vždy mi peníze přistály na paypal účtu.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Priraď si k Pay Pal účtu platobnú kartu a nevymýšľaj hlúposti. Nepotrebuješ na Pay Pal žiadne peniaze a pohodlne zaplatíš kartou ako by si platil v termináli v obchode.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
mischel13 napsal,
Vyplníš jen číslo účtu (81880926), kód banky (2700) a kons.symbol (0308), potom vzkaz pro příjemce vyplníš to hrozné číslo a písmena a odešleš. Po cca 3 - 5 dnech máš peníze na paypal účtu. Samozřejmě zadáš sumu v korunách:D
Tak jsem to udělal, 50 kč někam odešlo a budu čekat jestli mě přijdou na účet PayPal. 😃
Jinak díky.🙂
Kartu priradenú mám už od začiatku, aj verifikovanú, len som tento spôsob nigdá nepoužil. Nevedel som, či si použitie karty banka nejako zúčtuje. Ale zaplatil som, stiahlo to cez kartu z účtu, platba odišla, tak uvidíme.
Skúsim ešte poslať na skúšku pár ojro na paypal priamym prevodom TRUST PAY-u, či to nabehne na paypale. Pozeral som v histórii platieb v bankingu, že špecifický symbol je vždy rovnaký, to bude asi môj identifikátor, tak platbu mi by malo priradiť. Uvidíme, ako povedal ten slepý....😁
Ja ji prirazenou nemam a vubec mi nechybi vyhody jako ze mi nekdo dalsim, tentokrat pomerne jednoduchym zpusobem muze vybrat ucet nebo ze usetrim ruznym lidem, co by o mne shaneli informace, praci🙂
No já právě ztěchto důvodů jsem ji nechtěl přiřadit ke svému účtu. Měl jsem při tom jejich ověřování potíže ale napsal jsem jim že kartu platební nechci tak povolili. Ten jejich způsob ověřování , že si přes platební kartu stáhnou nějakou malou částku a pak ji tam zase vrátí, tak to ne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.