to pepahavel:
sorry , ale ty asi moc neprodáváš na ebayi , že ? kdyby jsi měl čekat na to až to pošta doručí , tak by ses taky nemusel dočkat . Takhle to nefunguje !!
Ještě jednou položím dotaz :
peníze na paypal učtu mám , ale když jsem platil položku tak Paypal si stáhla peníze z mého osobního učtu místo z paypalu a když si je nestáhly , tak jsem si stáhnul peníze z paypal učtu na můj učet . Proč to tak je je to něco nového na paypalu ? stalo se někomu něco podobného ? V minulosti to fungovalo .
Zbytečně jsem si asi ty peníze nechával na paypalu ?
P.S. nastavil jsem si conversi aby prováděla má banka , potom co tady byla o tom diskuze ., nemuže to být tím ?
to Tocomabyt :
abych ti pravdu řekl , vždy to rychle odklikám , protože vždy si to stáhly z paypalu !
a taky jsem ještě odesílal z paypalu peníze za bankovky a taky si je stáhly z mého osobního učtu . Platil jsem přes 6tisíc a ráno to bylo trošku šok , že my zmizely z učtu a tak jsem najel na paypal a tam ty peníze nehybně ležely .
Nenapadlo mě to nějak sledovat , když celou dobu si to tahalo peníze z paypalu .
A jak jsem psal nemůže to být tím jak jsem zvolil conversi moji banku ?
pravdepodobne ano, asi to bude mat suvis s prevodom meny, v niektorom z clankov.
ja to robim naopak, nic nenechavam na banku.
menu manualne konvertujem na paypale,
napriklad z liber alebo dolarov na eura,
a eura nasledne manualne stiahnem na ucet v banke.
aby som to strucne zhrnul - nikdy nic nenechavam robit za mna automat.
jacisin76@yahoo.com
Záleží v akej mene máš finančné prostriedky na Paypal účte a v akej mene požaduješ platbu. Ak sú rozdielné a ty požaduješ vykonať konverziu svojou bankou, tak je jasné, že paypal nemôže vykonať takú platbu. Stiahne ju z tvojej karty a tým konverziu meny vykoná tvoja banka.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Dnes som si chcel dobiť po dlhej dobe paypal účet a ejhle, nedá sa... keď ma to preplo na "dobíjaciu" stránku (paypal-dobijanie.sk) zistil som, že z ponuky bánk vypadla tá moja (VUB) a ostatné sú mi na hovno. Tuší niekto prečo? Alebo poraďte, jak to dobiť, potrebujem zaplatiť banovkuuuu.... Ak to zaplatím aj bez dostatočného zostatku, bude ma to niečo stáť navyše?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.