Já taky neměl oni tě o tom informovat nebudou a limity ted nezjistíž už nejdou vidět takže pěkná vychcanost. Ale taky myslím že záleží na typu účtu bussines acc. to asi nemá.....třeba máš ten.😎
Peníze už jsou na cestě do banky ,nicméně mám takový dojem že účet není bezlimitní po téhle procedůře ,ale jen vám restartují těch 2500 EUR na 0 a můžete zase přijímat do toho limitu pak se to opakuje to ověření.Limity se mě stále nezobrazují stejně jako před tím takže vím prd ( je tady někdo s paypalem kdo má viditelný limity at už jakkýkoli ??? ) ,ale můžu přijmout dalších 2500 eur do konce roku a to už asi nepřijmu takže za mě v pohodě.Ale ta nová verze je očistec pro mě to musel vymyslet debil ,co jsem četl ohlasy tak jsou s toho nadšení všude....
Zdravím ve spolek , mám dotaz ohledně plateb na Paypalu .
Nevím jestli je to tím novým obalem paypalu anebo je to i nějaká novinka k temu ?
Jedná se o to , že jsem prodal na ebayi nějakou bankovku , kupující zaplatil a já nechal asi dva dny ležet na paypal učtu a chtěl jsem z toho zaplatit poplatky anebo koupi další bankovky , ale paypal si ztrhl peníze z mého osobního ,což mě překvapilo , před nedávnem si to bralo peníze z paypalu , když tam něco bylo , ale teď přímo z učtu ., přitom peníze mi leží na paypalu .
Jaké máte Vy teď v poslední době zkušenosti s Paypalem ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.