to mischel: kdesi v podminkach nebo kde to tam psali ze po mesicne prodanych 400 aukci),ale samozrejme i drive,jestli jsem to dobre pochopil
Jenže on ten dolar nějak slábne!👿 Počítají je do celkové sumy a ona klesá a klesá!😞 A nejen to, už mi utekly 3 dobré koupě!👿
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
To jsem udělal, hned v den odeslání, jsem zapsal číslo doporuč. dopisu a nepomohlo mi to!👿 27.12. v 00.01 mi je uvolnili, ale to už mi zase ebay napařil pokutu, že nemám peníze na poplatky za aukce!🙄 Vymysleli na prodejce pěknou habaďůru, 3 neděle disponují s cizími penězi, bez mého souhlasu, už je to jako u nás v čr!👿 Díky jejich blokaci, mám dluh u ebaye a ne mojí vinou!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
aha,takze jim to potvrzeni nemam ani zasilat,ze?jeste se chci zeptat,me tam ebay pise ze mohu vystavovat mesicne 10 aukci anebo maximalne prodej za 500 dolaru , a z prodanych aukci si ztrhavaji cca do 1dolaru(prodal jsem bankovku do asi 12dolaru), ale jde o to kde jsou poplatky za vystaveni ? to mam zdarma ? nebo kde to najdu ??
takze oni ti blokuji penize ktere ty v uvozovkach mas i naplaceni poplatku,pochopil jsem to dobre ? takze ty musis zaslat zvlast penize na pay pal ucet aby si z toho odecetly poplatky za vystaveni aukce a nasledny prodej?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.