Zaregistrován
12. 2. 2011
no to ja si prave nejsem vedom co jsem tam nastavil , mel jsem v tom zmatky 🙂
oni mi zaslou nejakej email podklady k platbe ?
anebo kdyz to zaplatim sam a budu tam mit to inkaso a budou tam 2 platby tak mi vrati tu jednu platbu ??
Zaregistrován
22. 7. 2007
Najdes to v nastaveni na ebay,jinak posilaj mailem kazdy mesic kolik mas zaplatit,pokud mas nastaveno inkaso z karty tak si to ztrhnou sami jinak musis zaplatit ty pres paypal
Zaregistrován
12. 2. 2011
mam tam nastaveno "automaticka platba pay pal" a kdyz platim za bankovky tak si to strhavaji z karty protoze na pay pal uctu nemam zadne penize"pouze blokle za prodej" . , takze ebay bude cekat na to az tam budou penize(na pay pal uctu) anebo se to strhne z pay palu (a pay pal to ztrhne (pres karu)z meho bezneho uctu) ????
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zdravim ve spolek
mam otazku ohledne aukci na Ebayi ,
Nevite jak dlouho trva ?, to ze mohu prodat pouze 10 aukci za mesic .
popripade nejakej odkaz
predem Dekuji za odpoved
Zaregistrován
29. 11. 2011
Ahoj,
Standartní vystavení za nulový polpatek 7 dní (6d 23h).
Pak se dá připlatit myslím na 10 d a více.
Ideální je si pročíst a podívat se do jejich podpory. Je to celkem propracované a s pomocí překladače to zvládneš 😉
P.
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zdravim ve spolek
muzu vas poprosit o radu ?
na nemeckem ebayi jsem prodal bankovku , v aukci mam napsany podminky " ze pozaduji paltbu do 7 dnu " pani semnou vubec nekomunikuje a penize jeste neposlala.
muzete mi pomoct jak mam v tomto pripade pokracovat ?, kde najdu - ze chci vratit poplatky ?,jak se v tomto pripade ebay chova ? kupujici nemelo zadne hodnoceni , da se nekde v nastaveni nastavit ze nechci aby prihazovaly lidi s nulovim hodnocenim ?
dekuji za odpoved
Zaregistrován
30. 9. 2010
kupujuci bezne zaplati 3 dni aj viac po skonceni aukcie.
je dobre ponukat aspon 2 moznosti zaplatenia (paypal urcite, k tomu este napr. moznost platby cez bankovy presun (tvar uctu v IBAN/BIC).
urcite nepytat platbu v hotovosti postou.
navyse taky nulak sa este pomerne zle orientuje (spomen si na seba : )
treba vela komunikovat, pripadna jazykova bariera je v takom pripade na skodu.
v pripade nezaplatenia, standardny automatizovany postup, ebay ti vrati final value fee credit, t.j. strhnute percenta z dosiahnutej ceny.
nulakom (alebo menej ako 10) mozes zabranit prihadzovat na svoje aukcie.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
12. 2. 2011
no ja tam mam pouze PyaPal a mam tam napsany pouze paypal , takze v tom pripade kontaktuji prodejce a domluvim se snim,tak jak to delam ja.
a kde to tam najdu to vraceni provize?
Zaregistrován
30. 9. 2010
ten paypal je ok. len male percento ktore sa paypalu boji, plati prevodom.
kolko dni je od skoncenia aukcie ?
myslim ze musi uplynut tyzden alebo tak nejak kym sa da spustit vyriesenie nezaplatenej aukcie.
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
12. 2. 2011
no zitra ji konci tech sedm dni ktere mela na zaplaceni , ja se ptam dopredu abych vedel.
hned po aukci oznacila jak je obrazek (košík) coz znamena - pokladna proces dokoncen
a od te doby coz je zitra tyden vubec nekomunikuje
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.