Zaregistrován
12. 2. 2011
Šenfi napsal/a:
ještě jsem našel tohle http://mailboxde.cz/
diky 😉 to uz je zajimavejsi , to si musim uschovat
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zdravim ve spolek
prosim muzete mi nekdo poradit , kdo ma vetsi zkusenost s ebay , chtel bych podle nicku najit urciteho prodejce anebo treba jenom prodejce z ceska , muzete nekdo poradit jak na to ?
Dekuji predem
M.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Jestli ti něco vykoupil před nosem, tak jedině počkat, až budou napsány komentáře, potom zjistíš, co potřebuješ.😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 2. 2011
:) ne ne , chtel jsem kouknout na nabidku ceskych prodejcu , ale uz jsem na to prisel , v pravo navrchu vedle search -- pod kosikem -- ADVANCED
Zaregistrován
10. 12. 2014
Problém je s tím, že spousty českých prodejců na eBay se registrovali jinde - jeden z nich mi po koupi snížil poštovné z Anglie a zásilka mi přišla z Plzně... Že prý když byl CZ, tak od něj "velký svět" nekupoval...
Zaregistrován
29. 3. 2014
Dobrý den,
Chtěl bych poprosit o radu v této záležitosti.
Na ebay jsem letos prodal jednu položku, dnes otevřu své internetové bankovnictví a vidím, že mi bylo z PayPal odečteno cca 350 kč, jako tzv. EBAYEUROPES poplatek. Když smažu vše co prodávám na ebay, je jisté, že se vyhnu podobným srážkám? Nebo mi od nyní budou srážet každý měsíc kolik se jim zachce? Zde se o tom kdosi baví https://www.paypal-community.com/t5/Subscriptions/What-is-EBAYEUROPE/td-p/443029 Mám pocit, že se jedná o bankovní transakci, tedy poplatek za to, že mi převedli 129 USD do CZK. Jen nevím jak často mi tento poplatek budou účtovat a jestli bych platil stejná poplatek i při převodu více peněz. Díky moc.
Zaregistrován
29. 11. 2011
To je divné. Já při převodu z PayPalu na běžný účet (mBank) neplatím nic. Převod se řídí kurzem a před převodem je možno se podívat na výslednou částku z USD na CZK. eBay mi každý měsíc odečítá z PayPal účtu automaticky částku za prodané aukce + popřípadě za vystavení.
Jsem tedy registrován na eBay.com
Je tedy pravda, že poplatky za prodej jsou celkem astronomické ale je to daň za to, že aukce je celsovětová a většinou je velká šance na prodej. (pouze můj názor)
P.
Zaregistrován
29. 3. 2014
Děkuju za názor. Tak že by to byl poplatek za prodej pro ebay?? Zde jsem udělal screen zprávy, která mi došla od PayPal. (nechci aby zde problikávala nějaká fotografie, tak raději odesílám odkaz...) http://tinypic.com/view.php?pic=mb68zr&s=8#.VKQXJMmo2Sp Asi se fakt jedná o poplatek za prodej. A platí se něco za vystavení, i když nic neprodám?
Zaregistrován
29. 11. 2011
No pořád si myslím, že jste zaregistrován na eBay.uk což je anglická stránka dle toho že máte vše v librách. Jinak je to tam napsané / Billing Description - eBay seller fees and reimbursements (Popis fakturace - Prodejce eBay poplatky a náhrady) [netvrdím, že můj překlad je perfektní, ale je v tom smysl😉
Jinak já mám k dispozici od eBay 50+50 vystavení zdarma na měsíc, tedy platím pouze v případě prodeje a to jen provizi. Pokud vystavím za $0,30 tak to platím i v případě neprodeje.
P.
Zaregistrován
1. 8. 2010
a nebol to poplatok s predaja? ten sa platí na konci mesiaca, ak sa uskutočnil predaj.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.