Zaregistrován
1. 3. 2009
Tady je podobná a nemusí se opisovat ten kontrolní kód.
Zaregistrován
30. 3. 2008
super, díky oběma 😉
Zaregistrován
12. 2. 2011
Zdravim ve spolek
Mam trosku jinej dotaz , ale souvisi to ebayi , v nemecku hodne pouzivaji pouze bezny prevod .
A muj dotaz zni : nevite nekdo nebo nemate nekdo zkusenost s prevodem treba do nemecka, jedna se mi o to kdybych posilal penize pres banku, kolik si v prumeru uctuji v bankach v nemecku za prijeti platby z cech ?
Fio banka za odeslani v eurozone uctuje 50kc treba .
Kdyz nakupujete kolik treba na vic posilate eur, nebo neresite poplatky ?, a co nemci na to ?
Dekuji vsem za info
Zaregistrován
30. 3. 2008
já mám ČSOB a ti si jen za samotný převod účtují 250 Kč, u vyšších částek pak jednou na %
Osobně když platím převodem tak využívám služeb zdejších slovenských spoludebatérů.
Zaregistrován
2. 11. 2008
ČSOB mám také, ale jsou to zloději, dříve chtěli 500kč, potom to zlevnili na půlku. U Fio zrovna platím do Portugalska a tam je poplatek stále 50kč do eurozemí. U bankovních poplatků musíš vyplnit SHA, to platíte napůl a víc se o to nestarám. Ještě můžeš platit na poště přes Eurogiro, kde je poplatek také stejný 100kč.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 2. 2011
To senfi ; ze slovenska je to levnejsi ?
To mischel : jde o to abych se nemusel dohadovat s nemcem , ze musel platit poplatky , tak me zajimalo kolik si uctuji nemecke banky?ze bych treba poslal o nejake euro na vic
To sha to jsem kde si videl, muzes mi to pripomenout
Zaregistrován
2. 11. 2008
Platím hodně do Německa, ale nikdy jsem se nezajímal, kolik mu strhnou za převod mých peněz na jeho účet. SHA se objevuje když platíš u Fio banky do ciziny a nejen u ní, to je, že si dělíte poplatky napůl.😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
17. 8. 2010
Ze Slovenska to je levnejsi nejspis kvuli EURu. Nevim jak Nemci ale minimalne Polaci ochotne prijimaji platbu v hotovosti zaslanou jako cenny list. Jestli by takovato varianta byla prijatelna i v Nemecku tezko rict.
Zaregistrován
30. 3. 2008
oni prý za převod neplatí vůbec nic.
Zaregistrován
12. 2. 2011
to mischel: takze to mam risknout a neresit nejaky poplatky , ja mel z toho strach,ze to zas bude problem na vic resit poplatky .
jeste prosim te
tam se musi vyplnit :iban,swift, jmeno prijmeni a zbytek uz nemusim vyplnovat ?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.