Zaregistrován
6. 11. 2008
a proč to řešit, zda mám 100% z 1000 hodnocení nebo ze 2000 hodnocení už nikoho moc při jednání neovlivní a řešit pár hodnocení písemně pokládám za ztrátu času...
nepamatuji na ebay, že by mi někdo psal o hodnocení(je fakt, že je píši po přijetí zásilky) a také s tím nikoho nebuzeruji
naopak na aukru mne s tím napsat komentář někteří prodejci čas od času otravují...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Senfi : z me skusenosti né jenom asiati , nedavno se mi stalo to ze diky blbosti prodejce po me chteli clo a tak jsem to prodejci ze Srbska poslal zpet a psal jsem mu ze ihned chci penize zpet at si plati za svou blbost sam,a rekl jsem mu ze pokud do rana nebudou penize na uctu tak ze mu dam negativ , a to uz byla jina pisnicka,rikal jak ma verit ze jsem to odeslal zpet a ze mi penize posle az bude mit zasilku doma ., tak jsem mu rekl ze me to nezajima a at si to zjisti na internetu .
rano jsem koukl na ucet (paypal) penize tam nebyli , tak jsem mu ihned dal negativ a chvilku na to mi prisla zadost o zruseni negativu , tak jsem mu napsal ze chci me penize , tak mi je obratem poslal :-) a to byl Srb
Zaregistrován
14. 9. 2008
Tohle je dost neobvykly postup - mozna tam byla nejaka chyba prodejce, ale penize bych kazdopadne chtel zpet az momente, kdy mu ta zasilka dorazi zpet. Zaroven pozadavek "chci mit penize do rana na uctu" mi pripada dost tvrdy, co kdyz nekdo nesedi porad na mailu? 🙂
Zaregistrován
2. 11. 2008
skoro všichni z ameriky chtějí vědět, zda dorazila zásilka, tak místo mailu dám hodnocení. Na aukru se nedivím, že tě otravují, já bych také otravoval, jestli dorazila zakoupená zásilka. Když nenapíše mail, ani hodnocení, tak ho slušnou formou požádám, zda to dorazilo v pořádku, abych mohl vyhodit podací lístek a nemusel ho déle schovávat, potom bych si z nich mohl otevřít sběrné suroviny...
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
12. 2. 2011
to Jirka72 : mozna to vyzni tvrde , ale ja si snim psal nejakou dobu v kuse a psaly jsme si o tom a on priznal ze to byla jeho chyba ., a behem naseho psani jsem mu to tak napsal, ja mu za bankovky zaplatil 35 dolaru a k temu 15 dolaru postovne a k temu jsem mel zaplatit 460 kc na poste clo .
Ja mu ze zacatku psal ze to ma poslat jako doporucene psani a on to poslal jako doporuceny balik(plno americanu si plete doporucene psani s doporucenym balikem,proto chteji s ameriky postovnem 15az20dolaru) a to uz byla ta prvni chyba !!,protoze mi na poste rekli ze kdyz je to balik tak celnici na to hledi jinak jak na psani a za druhe vzdy kdyz posilas balik musis napsat pruvodku a tam musi vypsat o co se jedna a jakou to ma cenu atd., coz on nedudelal a poslal to bez toho ., a jak to bylo na nasem uzemi,tak mi to ukazalo ze jeto na celnici,tak jsem snemi telefonicky mluvil a ke konci rozhovoru mi rekli ze mam napsat temu prodejci aby napsal prohlaseni o te zasilce a ze se jedna o darek do hodnoty 20 eur nebo 20 dolaru nebo tak nejak a ze do te ceny to nepodleha clu ze nebudu muset platit ., tak jsem mu to napsal a on mi poslal zpet prohlaseni a ja to poslal v pdf na celnici a cca za tyden mi prisel balik s celnim prohlasenim a ze slozenkou na zaplaceni cla ., tak jsem jim na poste rekl at to poslu zpet ze to nechci .
Na to jsem napsal prodejci , ze jsem to poslal zpet a ze chci sve penize zpet , a ze tu zasilku muze sledovat na odkaze ktery jsem mu zaslal .
Takze tam uz nebylo co resit , kdyz uz me natahl na postovnym a jeste to poslal jako balik a ne jako psani , tak to bylo na me moc a do toho necelych 50procent cla ., to by nasr-lo kazdyho
Zaregistrován
30. 3. 2008
to clo mě taky tankuje. Mám zkušenost, že jakmile v dopisu ze zámoří celníci vidí na rentgenu bankovku, tak ho automaticky otvíraj ať je prohlášení nebo ne. Naopak třeba u knih v hodnotě 70 dollarů si balíčku ani nevšimli
Zaregistrován
30. 3. 2008
poprvé zkouším namísto německého ebay prodat přes .com. Narazil jsem ale u volby poštovného. Nevíte jak nastavit přepočet pro státy celého světa?
Zaregistrován
1. 3. 2009
možná by na tento problém pomohla stránka
www.trackitonline.ru
do prvního řádku zadáte kód zásilky a ve druhém si vyberete cílovou zemi.
Zaregistrován
1. 3. 2009
Vedle hlavičky odstavce Add shipping details kliknete na "Add or remove options"
Vyskočí vám okno ve kterém odfajfkujete řádek "Show international services and options" a odkliknete "Save.
Poté se Vám zobrazí pod nabídkou pro zaslání do USA i nabídka pro zasílání do zbytku světa.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.