Zaregistrován
6. 1. 2014
Dobré ráno,
měla bych dotaz,zda-li se vám někdy stalo,že jste omylem přihodili k něčemu co jste vlastně nechtěli a vyhráli aukci..Lze tuto "výhru" nějak vrátit..? Zkoušela jsem psát majiteli předmětu,ale neodpovídá mi.
😞
Zaregistrován
1. 7. 2008
no, bojím se, že je to v takovém případě na benevolenci prodávajícího a pokud nekomunikuje, tak budete mít smůlu :/
Zaregistrován
29. 11. 2011
Ahoj Ester,
ano stalo se mi, že kuriózně Čech přihazoval ve stovkách dolarů na mou aukci v domění, že přihazuje ve stokorunách 😁 . Nadšený jsem z toho rozhodně nebyl protože se mi to stalo poprvé. Nicméně je možnost aukci ukončit s tím, že vybere možnost z jakého důvodu a odešlete. Druhé straně přijde mail který musí potvrdit a je to🙂. Otázka je jak se k tomu postaví.
Jo a ještě straně která prodáva jsou od Ebay vráceny veškeré poplatky. Tedy myšleno provize za prodej.
P.
Zaregistrován
12. 2. 2011
Ahoj
ja jsem vyhral aukci , ale jak mi rekl kolik bude stat postovne tak jsem mu napsal , sorry ale ze postovne je velice vysoke a ze tuto aukci uz nechci a tak on otevrel pripad (open case)napsal tam duvod ukonceni obchodu a ja mu to jenom potvrdil ze odstupuji od obchodu a bylo to bezproblemu, dokonce se mi to stalo pred 14 dny . Myslim si ze vetsina prodejcu ze sveta je daleko vice v pohode nez prodejci na aukru
Zaregistrován
16. 8. 2008
nepoznas este bazos.sk...😃
Zaregistrován
30. 3. 2008
Ono i na ebay si prodejci mnohem víc zakládají na pozitivních komentářích. Zejména asiati jsou tím proslavení.
Zaregistrován
29. 11. 2011
To: mike-p74
Ano souhlasím s tím, že i když občas kostrbatá komunikace (z mé strany jazyka) vždy férové a příjemné obchodování z celého světa🙂. S tím poštovným mě to taky štve, že občas prodejce má cenu za poštu na dotaz. O to je to horší když najdeš aukci která končí za 1h a prodejce ještě spí, protože je posunut o několik hodin😃 takže nestihne napsat - nebo nenapíše ....
To: Šenfi
Musim říct, že si prodejci z CHN a HKG hodně zakládají na svém hodnocení i když už mají třeba 98.1%. Bohužel při množství které prodají se to dost odrazí i na negativním hodnocení. A bohužel dost negáču je z neznalosti toho či onoho zboží které lidi koupí a pak se diví. Nebo lidi kteří si koupí něco s poštou zdarma a po týdnu je bombardují kde je jejich zboží.🙄
P.
Zaregistrován
6. 2. 2009
Aké máte skúsenosti so zasielaním predaných položiek do USA a Kanada. Predal som pár známok, resp. celistvosti do US a Kanada. Posielal som ich ešte v polovici decembra, a od kupujúcich žiadna odozva či dostali, alebo nie.
Sledovanie zásielky nepomôže bohu žiaľ. Mám len info, že zásielka opustila Slovensko.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
29. 11. 2011
No Smith asi tak ...
prodal jsem v poslední době 10 aukcí v rozpětí 10.11. - 13.12. z toho jsem obdržel 6 ohlasů.
Kladné z :BEL, FRA, RUM, 2xUK, RUS,
Žádné z : CAN, US, GER, FRA,
Ale když se podívám do minulosti je to dost individuální.....
P.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Já si drze napíšu o hodnocení, když zásilka dorazí. Totéž mi chodí z celého světa, abych nezapomněl napsat, jak jsem spokojen se zbožím.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.