Ahoj,
též se přidávám do skupiny s tímto problémem. Zkopíruju přesný název mé aukce vložím do vyhledávání a světe div se aukce nikde. A to ani pokud dám vyhledávat dle specifických slov !😲 Nic méně jsme národ vynalezavý😃 pokud zkopíruješ přesný název své aukce a vložíš ho do Googlu ....😎
P.
Tak snad bude vse ok...dekuji moc za nazory....ja mela problem s jednou zenskou, ktera si nechala poslat zbozi asi v hodnote 30 tisic a zacala resit, ze ji to neprislo...ne pres ebay, ale rovnou pres paypal...ty mi strhli 20 tisic, ikdyz jsem mela dukaz, ze si vse prevzala...no a pak mi nikdo nic nekupoval, tak jsem to zacala zkoumat proc a vydesilo me, ze si nenajdu pri odhlaseni inzeraty...no snad zas zacnou kupovat...dekuji za nazory
jsem rad ze to neni jenom u mne .
to mas pravdu ze je lepsi .com , ale ja pres .cz chodim treba na dalsi staty kde je ebay, jedna se o to ze treba neznam zkratku dalsich statu., na tom cz dole jsem klikl a koukl jsem na staty a klikl a koukal jsem treba na spanelske ebay.(jde o priklad .
Nebo mi muzete nekdo poradit , kde jsou vsechny zkratky pro vsechny ebaye co jsou
Predem dekuji
Česká eBay špatná eBay ale chápu důvody které píšeš. Našel jsem tohle tak to snad pomůže.
http://pages.ebay.com/aboutebay/thecompany/companyoverview.html
P.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.