Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
16. 11. 2014
Jurko okr Blansko tam něco nemáš ??? A jaké silniční mosty----normalni mosty nee? b21
Zaregistrován
17. 1. 2017
Stani já jsem tady tuším dával co tam je. Pokud to chceš upřesnit, tak mi napiš mail. Předběžně jakákoliv pohlednice se silničními mosty i třeba ze 70 tých let, to je jedno i třeba 80 tý roky. NE ŽELEZNIČNÍ !!! Musí se to týkat automobilové dopravy, nebo třeba práce na silnici (cestáři) a můžou to být foto, nebo já nevím třeba cokoliv co se týká silnic... DÁM TO DO MUZEA SILNIC, NE ŽELEZNIC !!!
Zaregistrován
17. 1. 2017
Samozřejmě kdyby někdo chtěl do Muzea darovat takové pohlednice, které by se týkaly dopravy a jak jsem říkal nemusí to být staré, tak dám adresu. Ono jde o to, že teď jsou ty pohlednice třeba z devadesátých let bezcenné, ale když se sezbírají teď, tak za sto let to bude unikát a bude jich málo. To už tady nebudeme, ale v Muzeu to zůstane ... jde o to sesbírat teď a předat dalším generacím po nás. Jestli mi rozumíte sběratelé , jak to myslím... já se snažím teď cennější pohledy vyměnit za v této době necenné a bude to oboustranná symbioza. Vy dostanete cennější a já pro Muzeum taky v podstatě.
Zaregistrován
17. 1. 2017
Stando v tom inzerátu jsem to vypsal, tak se podívej/te...
Zaregistrován
17. 1. 2017
Info pokud by měl někdo zájem... Slováckou Búdu má zamluvenu Bobinek ...
Zaregistrován
23. 5. 2023
Dobrý den, prosím máte ještě pohled - Horní Štěpánov?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.