Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith
Zaregistrován
23. 11. 2015
To je po nemecky,už som sem podobnú dával.Chlapi to prečítajú,no chcelo by to ostrejšiu fotku.Ale je to nejaká strasse...😉
-s-
Zaregistrován
4. 9. 2016
=lachtan]
... to je jakési divné písmo.... to není švabach asi, připadá mi to, jako hebrejsky, ale to je blbost.
Myslím, že jde o psací podobu švabachu
Zaregistrován
17. 1. 2017
Díky za upřesnění oběma.
Zaregistrován
23. 11. 2015
"Torgau / Elbe - Elbbrücke, Schloß und Kirche".
To vylúštil Tom H.A na druhej strane je tiež Lubeck,to bude vydavateľ.Lepšiu fotku nemám a hľadať sa mi to nechce.😉
-s-
Obrázky:
Zaregistrován
17. 1. 2017
Jo to je to písmo. Nikdo nechce vyměnit za silniční mosty v ČR, nebo foto silničářů při práci, nebo třeba silničářské techniky ? Třeba se někdo ozve... Možná nemají ty pohledy žádnou cenu...
Zaregistrován
30. 8. 2007
Když už mne tu vzpomíná Stani, pokusím se "osvědčit" ještě jednou :-)
Písmo je psaný kurent; nejsem v něm nijak kovaný, ale četl bych to "Hagen / OR Hohenzollernstraße". Pokud je to správně, pak se to tam od té doby dost změnilo, jak si lze snadno "vygooglit". Ale to se není čemu divit - v Porúří se toho kvůli náletům Spojenců z předválečné doby moc nezachovalo.
Pokud se Lübecku týká, je to tak, jak píše Stani - jde o nakladatelství Schöning a spol. v Lübecku. To "Hag 14", které následuje za jménem nakladatelství, bude asi jejich kód tohoto obrázku - snad 14. pohlednice z Hagenu?
Zaregistrován
17. 1. 2017
KLUCI DÍKY ZA DISKUZI A NABÍDKA ZDE JIŽ NEPLATÍ. DAL JSEM TO I NA BAZOŠ A OZVAL SE MI ZÁJEMCE, KTERÝ TO SE MNOU VYMĚNÍ ZA POHLEDNICE SIL. MOSTŮ. ŠLO TO CELKEM RYCHLE PÁN SE OZVAL ZA DVĚ HODINY, CO JSEM TO NA BAZOŠ DAL. JEŠTĚ JEDNOU DÍKY ZA VÁŠ ČAS.
Zaregistrován
23. 11. 2015
Ja ešte niečo pridám.
Ahoj Tom H.Som rád,že si sa ozval a samozrejme osvedčil.Ako vždy..🙂
-s-
Zaregistrován
17. 1. 2017
Je mi to trapné, ale pán který měl zájem se neozval a nemíním se vnucovat... takže kdo má zájem , tak se mrkněte na odkaz a vyměním to i za pohlednice se silničními mosty ze 70 tých let. Jak jsem říkal v úvodu případně získané pohlednice daruji Muzeu silnic. Odkaz ..https://ostatni.bazos.cz/inzerat/82272754/Stare-pohledy.php
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.