Moderátoři: smith
Spíše to vidím ta chybu v systému, jinak by měl vyhrát první, když já dám 10Kč první tak mě 10Kč nepřehodíš :-)))
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Ano, diky, mohlo to tak byt, ze ten nevyherce prihazoval jako prvni, vyherce ho prehodil a nevyherce dorovnal (a cas jeho druheho prihozu se neaktualizoval, takze tam zustal cas prvniho prihozu). Pak je ale historie prihozu silne matouci.
Bud by se mel aktualizovat cas prihozu nebo lepe zobrazovat vsechny prihozy (coz by ostatne bylo z obchodniho hlediska lepsi, kdyby v aukci bylo vice prihozu).
numismat@seznam.cz
Sice to je trochu mimo tuto temu, tj aukro, ale minuly rok na pannonii som par veci vyhral a ked mi prisla faktura, tak bola suma o jednu vyhratu polozku menej. Ked som im poslal screenshot po drazbe, kde to bolo uvedene, tak mi odpisali, ze nechapu, ako sa to mohlo stat a ospravedlnili sa. Uz som to potom dalej neriesil.
To se stava, kdyz poslu limit, podle vysledku je jasne, ze jsem nejakou polozku vyhral (tj. vysledna cena je pod mym limitem) a pak neprijde. Proste s tim organizator aukce jeste dodatecne čachruje. Na dotaz si obvykle nejaky duvod vymysli, nic nenadelas.
numismat@seznam.cz
To sa mi len zdá alebo už vidím všade samé falšáky?😃
https://aukro.cz/rdr-juraj-rakoczi-1-2-tolar-1705-kb-kremnica-top-7004770955
Obrázky:
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.