Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
ta hláška s Dušanem Králíkem je jak z Cimrmana🙂
Zaregistrován
7. 6. 2007
to oliver: Vím, že jsi chemik, já se chemika v oblasti plastů považuji také. Ale mám na tebe jedno přání - abys za "kdyby jsme" a "aby jsem" používal "kdybychom" a "abych" jinak jde o pěkný a aktualizovaný web. Ani já nepíši bez chyb, ale toto je do očí bijící. Nechci, abys to bra jako vítku, ale jako doporučení - tvůj web můžou číst tisíce lidí...😉
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/
Zaregistrován
22. 7. 2007
uz vidim jak ted zacnou vsichni prodejci podobnych "rarit" pridavat do popisu oceneno numismatikem Dusanem Kralikem.
Zaregistrován
23. 10. 2006
100% súhlasím,tam je "vedecká zásobáreň"pre naše muzeá,občas tam strčím nos a ušetril som už nemusím kupovať "Roháč".Tam sú "bonmoty"🙄 😲
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
23. 10. 2006
to Robie:Dušan Králik má numizmatickú predajňu v Kremnici na námestí,určite bude hodne potešený braním mena "do Huby".😞 👿
Zaregistrován
15. 7. 2007
nerva81 napsal/a:
to oliver: ...abys za "kdyby jsme" a "aby jsem" používal "kdybychom" a "abych"...
no uznavam, ze pravopis moji silnou strankou neni, hlavne, kdyz se na to nemusim nebo nechci soustredit. nejradsi pisu, jak me huba narostla. pokud pisu neco ofic, tak to nekolikrat ctu a davam to radsi vzdy nekomu precist. klidne to rad opravim, jen ted nevim, kde jsi to videl... prilezitostne to vyhledam😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
to olliver:pokiaľ ťa to poteší tak sme už dvaja.😁 😁 😁
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
25. 7. 2006
nerva: na pravopis nikdy nereaguji, ale udelam "víjymku", pobavila me vítka...
Robbie: 5 Kc 28 je uplna pi**vina, pred casem jsem 5korun porovnal nekolik a kazda mela vlnovky jine,
jen trh me nuti, abych nektere prohlasil za velke a nektere za male, kdyz prostredni v katalogu nejsou.
oliver: podle fotky se to asi poznat neda, ale zkusenost uci predpokladat tu horsi variantu. Hodne kupujicich jsou ale strelci., kteri si reknou: Co kdyby byla prava... a risknou to.
Kdyz se to tu tak rozjelo, tak jeste jedna aukce:
http://www.aukro.cz/item252374981_peking_2008_olympijska_kolekce_proof.html
podle me to nejsou prave mince, ocekavam Vase nazory.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.