Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
btw. panove, timto si registruji ochrannou znamku:
"PŮDNÍ GROŠ"
😁
Zaregistrován
29. 8. 2007
a ja pojdem drazit dva kusy vzacnych Janosikovych dukatov 1713 s rydzostou 900/1000 😆 kedysi som mal este jeden, ale stratil som, skoda takej drahej mince 😞 no nic, co poviete na vyvolavaciu cenu za 2 kusy 1500 Kc? 🙂
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
23. 10. 2006
Jánošík s pätinou za 1500 to je dobrá cena na úvod aukcie,domnievam sa cena za dva kusy sa môže kludne vyšplhať tak okolo 4500 kačiek,hlavne pre "zachovalú patinu".😁 😁 😈
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
29. 8. 2007
4500???? no to tak, aspon 10.000 😉
Zaregistrován
22. 7. 2007
sice to vyhnal na 2500,ale nize uvedeny komentar udelil dejvon vyherci grose:
"Vyhral predmet, je to prez mesic, penize nezaslal na ucet, psal jsem mu 20 emailu, pouze jednou odepsal! pry ze penize posle a je to dalsich 14 dni a porad se nic nedeje! Priste pokud nemate zajem o predmet tak laskave NEPRIHAZUJTE --- NEDOPORUCUJI"
Zaregistrován
16. 2. 2007
Ale ty hlášky některých prodejců jsou maximální... prej: "Je to asi z nějakého stříbrného kovu"😃
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
25. 7. 2006
Oliver:
- gros se za 2500 neprodal - viz vyse, proto ho zrejme prodaval ("uspesneji"?) znovu.
Urcite jich ale jeste na pude najde hodne - staci je po par korunach koupit, pohodit na pude a druhy den najit,
a hned je tu dalsi pudni nalez. - Koruna 1947 bude spis originalni mediniklova - tato mince se da sehnat po tisicich kusu a pak se mezi nimi
da dost chyborazeb najit (podstatne zajimavejsich nez cara na minci v aukci)
Ta tvoje stranka je fajn, ale dostane se k ni jen par zasvecenych, 99 procent kupujicich se nic nedozvi.
Velmi by pomohlo zverejneni dotazu a odpovedi primo u aukce jako je to u iKupu, u Aukra k tomu ale asi nebude politicka vule.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
15. 7. 2007
JJ, to s tim grosem musim opravit, toho jsem si nevsiml, ze se nakonec neprodal... pokud na to kupujici prisel pozdeji, ani se nedivim, ze za to nechce zaplatit
Myslis, ze je ta koruna mediniklova? Ja usuzoval jen podle barvy a to mi prislo jako hlinikovy. da se to samozrejme poladit v editoru tak, ze ji clovek udela i zlatou, kdyz chce... tak nevim, trochu vaham. pokud mas opravdu podezreni, ze to neni hlinik, tak to pls pisni na mail. dik.
je mi jasny, ze ta stranka moc nepomuze - vsak jsem psal, ze je to boj s vetrnymi mlyny. kdyby to ale melo pomoct jedinymu clovekoj pred tim sigrem, tak zaplat panbu za to. Puvodne jsem to ani tady nechtel rozmazavat, ale kdyz se to zas dneska rozjelo, tak jsem se o ni zminil. diky tomu jsem tam moh doplnit par veci a neco opravit, za coz vsem zucastnenym dik.
s tema dotazama jak pises jen souhlasim. nevim ani, ze to tak nekde funguje, ale je to jiste spravny reseni.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.