Moderátoři: smith
Zaregistrován
29. 8. 2007
toto uz nie je normalne 😲
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
15. 7. 2007
Tohle je presne ten pripad, kdy bych byl pro zavedeni stredovekejch trestu a bez milosti bych tem sejdirum sekal ruce az u samy prdele uz v okamziku, kdy by to tam vyvesili... je jasny, ze to koupi leda tak idiot, ale predstavte si, ze treba nejaka partnerka chce svemu priteli sberateli udelat radost a kulovy tomu rozumi... proste stat se to muze... btw. vite, ze ten hlinikovej prazskej gros se prodal za 1700,-?
Zaregistrován
29. 8. 2007
no co uz.... niekto bude mat doma pekne drahy kus hliniku
Zaregistrován
10. 6. 2006
Nie, nie, Oliver má úplnú pravdu. Pokiaľ si to kúpi nejaký úplný začiatočník, je to daň ktorú sme na začiatku všetci zaplatili. V tomto prípade daň nechutná a poburujúca, ale každý sme sa niekedy kopli, aj keď určite nie na takomto vagabundovi a za také prachy. Oliver však presne poznamenal jeden príklad, až ma zamrazilo; tá minca môže naozaj byť kúpená úplným analfabetom ako darček pre niekoho. Vzniklo by faux pas, z ktorého by sa osoba čo predmet kúpila nemusela ani spamätať.
Nie som bonzák, ale tuším upovedomím AT. Sami musia uznať, že toto už nemá nič spoločné ani s etikou a s humorom už vôbec nie.
Už sa teším na Zdeňkov aukčný server, takémuto úbožiakovi tam "zakroutíme krkem!"
Zaregistrován
10. 6. 2006
No neviem, neviem. Mám ten pocit, že tento predávajúci je panička, ktorá predáva tričká. Možno naozaj nevie čo ponúka, napísal som jej (predpokladám že ide o ženu) mail, som zvedavý ako a či vôbec, zareaguje. Ja na Aukre predajcov nelustrujem, neviem či sa jedná o jedného, dvoch, alebo viacerých, zatiaľ mám však dojem, že táto pani fakt nevie o čo ide. Uvidím čo mi odpíše, dám vedieť.
Zaregistrován
15. 7. 2007
no me to o vikendu uz tak nakrklo, ze jsem neco malo z toho, co se odkazovalo tady nebo i co jsem nasel hodil na [we(http://www.richtera.cz/numismatics/links_04.html). jenze je to boj s vetrnymi mlyny... tohle by melo viset na tech aukcich... kdyby mel nekdo cim prispet vcetne obrazku, rad to tam pridam...
pokud tady nekdo chysta novou akci, davam ke zvazeni moznost, aby nekdo mohl pozadat ostatni o radu, zda skutecne nekupuje zajice v pytli, pripadne by mohly byt zavedeny osoby, ktere po registraci a po povereni spravcem budou moci umistit varovani ci primo aukci zablokovat (ale muselo by to byt tak, aby se to nezneuzivalo)😞
Zaregistrován
16. 2. 2007
Jednou takhle jeden prodával 20 Kč 1933 v horším stavu za 1000,- ... což je mince, kterou běžně pořídíme za 80,- Kč... Když jsem mu napsal, že si snad dělá srandu a jak se věci mají, tak mi odepsal že jeho známej chtěl aby tam takovou cenu prostě dal, že to tak chtěl... bez ohledu na okolnosti. No... co na to chceš říct🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz
Zaregistrován
16. 2. 2007
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.