Moderátoři: smith
Zaregistrován
14. 12. 2012
Dle mého to Oliver vyjádřil naprosto přesně. Jen dodám že numismatika je věda jako každá jiná a kdyby se badatelé v jiných oborech měli hned soudit pro odlišné názory vůdčích autorit...právě kvalitní diskuze a vylučování omylů nás posouvá kupředu. Jak známo pravým mistrem v objevování slepých uliček bádání byl Jára Cimrman a do jedné se nyní evidentně dostal i bertik-b1. Radím tedy zachovejte se jako chlap, petr1596 je dle výše uvedeného více než férový a omluva by byla na místě. Z chyb je lepší se poučit a přijmout dobře míněné rady ostatních. Křikem se pokud vím moc nastudovat nedá. Neberte to ve zlém a ať se daří, téma kterým se zaobíráte jak delší dobu sleduji (drobná mince grošoviny našeho území a falza) je jistě zajímavá a bylo by škoda to takto uzavřít
Zaregistrován
23. 12. 2010
A co ten svatební fenik Přemysla Otakara🙂 ?
Zaregistrován
23. 11. 2011
Chceš nějaké? Tyhle anonymní mince, to je problém komu je připsat, stále se to vyvíjí /+stejný smajlík/
Zaregistrován
20. 10. 2014
Frantig napsal/a:
Obavam se, ze pokud neni nekdo pokrocily hacker, tezko to z Vaseho PC stahne😃
Pokud by to někoho zajímalo, je to snadno dohledatelné např. přes google.
Zaregistrován
23. 12. 2010
Už mlčím🙂
Zaregistrován
19. 4. 2014
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
10. 1. 2008
Zaregistrován
20. 12. 2012
To chalko k té férovosti.Když petrovi 1596 chybí relevantní argumenty,sahá k osvědčené taktice-snaha o diskreditaci oponenta.Dvakrát uvádí,že"ho" rozmáznu na sberateli.Ale já jsem mu napsal,že" to" rozmáznu. Opravdu je to fér?Nebo se jenom chybička vloudila?
Ještě k omluvě. Samozřejmě se mu omluvím.Ovšem jenom,když můj názor bude vyvrácen takovou formulací v novém vydání Weillera,nebo Probsta.Při vší úctě k uvedeným aukčním domům,odvolávají se na oba autory,ale není tam ta formulace.
Zaregistrován
19. 4. 2014
a
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
23. 11. 2011
a
výsledek je zatím tento, otevřel proti mě případ na aukru - spor- a jeho vyjádření je stále stejné:
Dostáváte negativ za klamavý prodej.Mince neodpovídá deklaraci.Navíc to rozmáznu na sberateli. Stojí vám to za to?
Josef xxxx.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.