Moderátoři: smith
Zaregistrován
23. 6. 2007
Mě se líbila. Bohužel jsem už druhej den musel ihned po ránu odjet. Takže mně utekla většina těch přednášek, na které jsem se těšil. 😞 Ale naštěstí jsem ještě stihnul přednášku Archyho a Marka Budaje. Ta byla výborná. ANi jsem si nestačil dělat výpisky. Naopak mně mrzí, že jsem neviděl přednášku J.Hunky.
Zajímavá byla návštěva archívu, kde se celkem pěkně rozpovídala jedna ďoučina, jak opravuje staré knihy a tiskopisy.
Nezanedbatelným příjemným překvapením byla i spousta zajímavé literatury. Např. krásná knížka Historické vědecké přístroje v mikulovských sbírkách, Víno napříč staletími, knížečka o Dolních Věstonicích atd. Z numismatiky třeba Boskovický poklad, nové Folie numismatiky a další.
Nebejt toho, že jsem musel nečekaně odjet, takže jsem si ani nestačil pořádně popovídat s těmi, s kterými jsem chtěl, tak z mého pohledu to byla povedená akce.
Zaregistrován
10. 6. 2006
Ja som na tom podobne, dorazil som 10 minút pred svojou prednáškou a po mne som videl ešte Kamila Smíška a Mareka Budaja. Ale na víne som si večer pochutnal.😉 Škoda že som nemohol zostať dlhšie, v podstate som bol len na otočku. Verím však, že konferencia musela byť výborná, vidno to podľa programu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.