Filtr přímo na zubní vrtačku tam sice není, ale něco se dá najít v příbuzných sekcích. Případně zkusit vyhledávání podle klíčových slov.
Se v tom zase až tolik nevyznám, ale jako tématický filtr jsem tam (Freestampcatalogue) našel kde co, jenom ne medicínu.🙂
V každém případě to zase až tak jednoduché nebude, když by člověk chtěl něco konkrétního, obzvlášť pokud by to bylo mimo Evropu. V Evropě se jeden přece jen vyzná o cosi líp. Ale pro tématického sběratele, když si vymyslí něco opravdu neotřelého, to musí být celkem fuška.😃
Já se pokusil nad něčím zamyslet a vždycky mi z toho vyšlo takovéto povídání s obrázky jako z Mateřídoušky nebo Sluníčka: Šel (obrázek Ivana) do (zeměkoule) nesl si (raneček) a v něm (buchty) atd.
Nezaložíme někde téma "Jak tvořit tématický exponát"?
http://colnect.com/sk/stamps
Daj si ""Témy"" a tam je zubná chirurgia z vrtačiek tam bola akurát tá Holandská známka
To jsem zkoušel, i když zkráceně "něco" stamps/briefmarken. Často vylezly buď jen ty us počítačové domácí tištěné vlastní nebo úplný blbosti. Málokdy něco rozumného. 🙄 A když, jednalo se o klasiku (čili nějací králové atd.).
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.