Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
26. 8. 2012
jano7B9 napsal/a:
voloda sa ani nemusi snazit pisat do tlacharne. takze cenzura. mozte si ho nechat v inych temach. mal som s nim uz dost trpezlivosti😉
S chutí jsem si článek včera přečetl,a jistě jsem nebyl sám-nic neporušoval ani v nejmenším.
Protože jsem zvyklý říkat to,co si myslím tak:
Z postu moderátora... ubohost.
Má úcta..
Zaregistrován
27. 4. 2014
Voloďo, to je síla, co? Že z hodnot a názorů té větší poloviny národa je člověku tak nějak na blití už jsem si zvykl. Čekal bych ale, že lidi co se zajímaj i o jiný věci než o pivo, párky a fotbal, budou tak nějak na jiný úrovni. A ne, asi nejsou. Jak máš jinej názor, jsi za debila a kašpárka... Chudáci asi netušej, kolik lidí si to přečte a kým se baví ... a kdo je tady ve skutečnosti ten kašpárek 😆 😁
Obdivuju Tě, já bych na to neměl, mě by už dávno blokli.
A to mazání? S tím nic nenaděláš. Takhle zrušil minerály a pořád mu ještě nedošlo, že chyba byla právě u něj... a nikdy ani to nepochopí. Škoda tohohle fóra.
jezevec74@gmail.com
Zaregistrován
17. 3. 2012
křivka rozložení obyvatel bude +- stejná. vždyť podobný argument jsme tady již slyšeli🙂
hele, vím, že někdy jdu přes čáru, nechám se unést jako každý jiný. ale o to víc jsem doufal, že se něco podnětného i dozvím. zatím tady padl JEDINÝ konkrétní příklad mého "problému". díky za něj, ale ukazuje to "kvalitu".
chci lidi, tak jako sebe, někam posunout ale hlavně vím, že o to ani vlastně nestojí. radši ti řeknou, že jsi invalida, jen aby tě nemuseli považovat za zdroj ohrožení. ano, také je zesměšňuji. asi nás to pak baví... když není nic lepšího.
ale jak už jsem psal, nemám důvod se nad fiktivní internetové postavy vyvyšovat a klidně se jejich úrovni přizpůsobím. ani nepotřebuji jejich uznání. to mi stačí ze sebe a od lidí, které si vážím a jsou mi blízcí.
po tom, co odsud odešlo několik zajímavých uživatelů (a ptali se mě na důvod, proč zůstávám) využívám tento server již téměř výlučně pro odreagování a pobavení. přecijen jde to lépe, když už ty lidi znáš🙂 a do té doby, než to tak bude, tak tady budu. případně, pokud majitel neřekne, že mě nechce a já to uznám relevantním.
ale to už jsem se rozkecal, jdu na pivo. třeba se už neuvidíme😃
Zaregistrován
17. 3. 2012
ale abych nebyl negativní, všiml jsem si, že slušně frčí obrazy... naštěstí těch mám málo a jen od rodinného malíře🙂
Zaregistrován
26. 7. 2007
absolutne ma nebavia tvoje povidacky, ani tvoj zakomplexovany slovnik. zaujimave je ze dojdes do minci leopolda a vies pisat a prides do tlacharne v hlave mas vygumovane.... jednoducho sa treba dat vysetrit a nie sa potom ako trapko ospravedlnovat, ze si to trosku prehnal....
takze kludne si diskutuj kde chces. v tlacharni to nebude
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
17. 3. 2012
jano7B9 napsal/a:
absolutne ma nebavia tvoje povidacky, ani tvoj zakomplexovany slovnik. zaujimave je ze dojdes do minci leopolda a vies pisat a prides do tlacharne v hlave mas vygumovane.... jednoducho sa treba dat vysetrit a nie sa potom ako trapko ospravedlnovat, ze si to trosku prehnal....
takze kludne si diskutuj kde chces. v tlacharni to nebude
já se neomlouvám (to dělám jen adresně), já vysvětluji. chápu, že je to nad něčí rozlišovací schopnosti.
vyšetření mě čeká několik, díky za optání.
pa
Zaregistrován
22. 9. 2014
Jako známý potížista se zastávám jiného potížisty, toť je můj úkol na tomto Světě. Žádám, aby byl Jano zablokován místo toho prý údajně potížisty, kua nevím jaký má nick, však vy víte. Jano nesmyslně maže a maže je to problémový a nekomunikativní moderátor , s pozdravem Světu mír Kmotr 🙂 😋 😮 😆 😁
Zaregistrován
26. 7. 2007
ty uz nevies co pises😉
a poprosim ostatnych venovat sa len teme v nadpise
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
17. 3. 2012
to, že mě maže mi tolik nevadí. ať si maže, když v tom vidí smysl.
to, že jako moderátor nadává lidem (jiným uživatelům) a to jako první, i novým přispívatelům, to že je zesměšňuje (nebo se o to aspoň snaží), to že nabádal ve svých sděleních ("názorech") k vraždění... to mi přijde moc a TO mi (na něm) vadí. ale naštěstí to není nic, co bych musel já řešit🙂
a to je pak problém i tohoto fóra...
a už fakt jdu, mám hlad. ať si černá ruka řádí sama
Zaregistrován
9. 3. 2010
Po dnešnom opätovnom "extempore" mi zvedavosť nedá sa nespýtať:
Nejaká oficiálna reakcia / odpoveď prišla?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.