Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#51 - 10. 10. 2016, 16:25

Voloda – ja som niekedy (v niektorých prípadoch) až prehnaným optimistom. Myslím, že ani Ty nie si úplne stratený prípad ... Myslím dokonca (verím v to), že máš na tomto fóre šancu na reštart. Ak by tu prebehlo nejaké pomyselné hlasovanie za Tvoje zablokovanie (ban), tak by som bol dokonca zatiaľ proti. To by ale chcelo z Tvojej strany dosť zásadnú zmenu pohľadu a postoja k niektorým veciam. Jednou z hlavných vecí je aj rešpekt k názorom iných a skúsiť niečo robiť s tou Tvojou antipatiou k ... neviem, ako to správne napísať ... "bratskému národu?"

A aspoň v mojich očiach robí chlapa chlapom umenie priznať si chybu a v prípade potreby sa vedieť ospravedlniť.... Dokonca v niektorých prípadoch sa to robí aj vtedy, keď to nie je nevyhnutne potrebné. (Pozri si túto tému a v nej príspevok #9 a následne prvú vetu v príspevku #14 ...) V tomto prípade si myslím, že ospravedlnenie nebolo nevyhnutne potrebné. To ale nie je Tvoj prípad. V Tvojom prípade by to bolo úplne na mieste ...

A mňa si za príklad neber 😉 . Ja určite nie som ten kto by mohol hodiť kameňom. (Kto je bez viny nech hodí kameňom)

grofik

Profilový obrázek
Uživatel

Zaregistrován
23. 10. 2006

#52 - 10. 10. 2016, 17:15

Domnievam sa , až pridlho rezonuje diskusia ku jednému členovi fóra , navyše je to "hádzanie suchého hrachu na stenu".

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Wjem

Moderátor

Zaregistrován
20. 7. 2010

#53 - 10. 10. 2016, 18:13

Berme Voloďu16 jako takového nějakého klauna či kašpárka pro obveselení zdejšího diskuzního fóra. Naštěstí je to osoba názorově zde zcela výjimečná, bez podobných souputníků, takže nás ostatní sběratele může hřát dobrý pocit, že v našich řadách jsou podobné ideje zcela marginální. Zaplať Pán Bůh za to...

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#54 - 10. 10. 2016, 18:16
Domnievam sa , až pridlho rezonuje diskusia ku jednému členovi fóra , navyše je to "hádzanie suchého hrachu na stenu".

Dá sa povedať, že ten môj posledný príspevok bol z mojej strany čo sa týka "kauzy Voloda" pokusom o akýsi epilóg.
Teraz je na rade on a uvidíme, čo je schopný nejakej sebareflexie a ako sa zachová ...

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován
17. 3. 2012

#55 - 10. 10. 2016, 22:39

Brett napsal/a:

To by ale chcelo z Tvojej strany dosť zásadnú zmenu pohľadu a postoja k niektorým veciam. Jednou z hlavných vecí je aj rešpekt k názorom iných a skúsiť niečo robiť s tou Tvojou antipatiou k ... neviem, ako to správne napísať ... "bratskému národu?"

A aspoň v mojich očiach robí chlapa chlapom umenie priznať si chybu a v prípade potreby sa vedieť ospravedlniť....

To ale nie je Tvoj prípad. V Tvojom prípade by to bolo úplne na mieste ...

kde vidíš můj nerespekt k názorům jiným? to, že si dovolím nesouhlasit, resp. na něco se lidi ptát? nebo tím, že odsuzuji názory k zabíjení lidí??

no a k tzv. "bratskému národu" - věřím, že tím nemyslíš rusáky, ale jenom slováky... no, ano, antipatie tam jsou. a oprávněné. jak dále píšeš, schopnost omluvy dělá chlapa chlapem. nicméně také schopnost reflexe, poučení a dalšího vývoje. což těmto "bratrům" obecně jaksi schází... čest dobrým kusům.

nicméně pokud jsem pochopil špatně tvé potěšení nad výsledky volek komunistů, tak se, rád, omlouvám. pokud jsem to pochopil správně, tak si za svým stojím.

s poslední větou nemůžu a nechci souhlasit. není ti divné, že se tady kydá co a jakýže to jsem... nicméně jen ty jediný jsi schopný uvést aspoň jedinou věc? vše ostatní plané řeči....

ale co čekat...

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován
17. 3. 2012

#56 - 10. 10. 2016, 22:42
Berme Voloďu16 jako takového nějakého klauna či kašpárka pro obveselení zdejšího diskuzního fóra. Naštěstí je to osoba názorově zde zcela výjimečná, bez podobných souputníků, takže nás ostatní sběratele může hřát dobrý pocit, že v našich řadách jsou podobné ideje zcela marginální. Zaplať Pán Bůh za to...

:P no vidíš, vnímáme se stejně. taky se tebou bavím. i když je to spíš smutné pobavení...
ano, numismatici jsou skvělí, jen já špiním jejich čest. tak si mě zařaď do krabičky překupník a zase bude svět krásný. pane vysokoškolský absolvente 😁 😆

Wjem

Moderátor

Zaregistrován
20. 7. 2010

#57 - 10. 10. 2016, 22:54
:P no vidíš, vnímáme se stejně. taky se tebou bavím. i když je to spíš smutné pobavení... ano, numismatici jsou skvělí, jen já špiním jejich čest. tak si mě zařaď do krabičky překupník a zase bude svět krásný. pane vysokoškolský absolvente 😁 😆

Jingle bells
Jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to ride
In Voloda16 open sleigh
Hey!!!

Aneb,
Vánoce se blíží, Voloda16 nám je stylově přiblíží. Cinkiling, kašpárku, zacinkej zvonečky :-))))

Voloda16

Uživatel

Zaregistrován
17. 3. 2012

#58 - 10. 10. 2016, 23:00
Jingle bells Jingle bells Jingle all the way! Oh what fun it is to ride In Voloda16 open sleigh ...

aspoňže máš hezkého psa, když už v hlavě vymeteno 🙄

Brett

Uživatel

Zaregistrován
9. 3. 2010

#59 - 10. 10. 2016, 23:11
Voloda – ja som niekedy (v niektorých prípadoch) až prehnaným optimistom. Myslím, že ani Ty nie si úplne stratený prípad ... Myslím dokonca (verím v to), že máš na tomto fóre šancu na reštart. Ak by tu prebehlo nejaké pomyselné hlasovanie za Tvoje zablokovanie (ban), tak by som bol dokonca zatiaľ proti. To by ale chcelo z Tvojej strany dosť zásadnú zmenu pohľadu a postoja k niektorým veciam. Jednou z hlavných vecí je aj rešpekt k názorom iných a skúsiť niečo robiť s tou Tvojou antipatiou k ... neviem, ako to správne napísať ... "bratskému národu?" A aspoň v mojich očiach robí chlapa chlapom umenie priznať si chybu a v prípade potreby sa vedieť ospravedlniť.... Dokonca v niektorých prípadoch sa to robí aj vtedy, keď to nie je nevyhnutne potrebné. (Pozri si túto tému a v nej príspevok #9 a následne prvú vetu v príspevku #14 ...) V tomto prípade si myslím, že ospravedlnenie nebolo nevyhnutne potrebné. To ale nie je Tvoj prípad. V Tvojom prípade by to bolo úplne na mieste ... A mňa si za príklad neber 😉 . Ja určite nie som ten kto by mohol hodiť kameňom. (Kto je bez viny nech hodí kameňom)

:roll: Uf, tak som bol moc naivný. Ale čo už, je to pre mňa ponaučením do budúcna ... 😞

Wjem

Moderátor

Zaregistrován
20. 7. 2010

#60 - 10. 10. 2016, 23:13

Moji pejsci jsou luxusní plemenní jedinci ve své třídě, na které jedinci tvého typu nemohou ani finančně ani jinak ani pomýšlet. Jak známo, sluníčkáři holdují spíše pro pouliční směsky, takže tam hledej své priority...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.