Zaregistrován
10. 3. 2009
Aj keď Dráček tu už hodne dlho neprispieval, verím, že sberatel.com neprestal čítať. Svojimi príspevkami sa zaslúžil o odbornú úroveň tohto fóra. Bol to veľmi šikovný zberateľ. Niektorým jeho postojom som síce porozumel až neskôr, ale predsa. Česť jeho pamiatke.😞
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
10. 3. 2009
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 6. 2008
V mých začátcích tady na webu se Martin hodně zapojoval a i když měl občas jiné názory, než jiní, tak to byl člověk, který mincím hodně rozuměl a měl je rád. Byly pro něho velkým koníčkem a vášní.
Vážila jsem si ho za jeho vědomosti, dokonce ještě nedávno jsme si psali ohledně římských mincí a obdivovala jsem, jaké znalosti Martin měl... to poslední, hodně těžké období se snažil zlehčit alespoň koníčkem, který miloval. Bohužel svůj boj prohrál.
Martine, doufám, že už jsi v lepším světě!
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak to mi je hodně líto, Martin byl prima člověk a skvělý numismatik 😞 RIP
Zaregistrován
4. 5. 2012
To nedava ziadny zmysel....
Zaregistrován
17. 7. 2011
To je mi líto.Veliký nadšenec a odborník.Netušil jsem,že je mladší než já.
Pár mincí jsem tady od něj koupil,budou mít čestné místo ve sbírce.
Odpočívej v pokoji.
Zaregistrován
28. 6. 2008
Dnes mi přišel Numismatický časopis a v něm zavřená obálka. Myslela jsem si, že v ní bude nějaká pozvánka... ku mému překvapení v ní byla vzpomínka na Martina Rozhoně a jeho hliníková medaile. Přijde mi to hezké gesto.
Zaregistrován
20. 3. 2019
taho napsal/a:
Chtěl bych zde vzpomenout našeho bývalého kolegu dráčka.......
Včera mi také přišel Numismatický sborník a v ní obálka s mincí a fotkou mladého člověka, tak jsem se koukal a mladej kluk - kolegu jsem osobně neznal, a ani jsem si ho nemohl nikam zařadit až jsem si včera přečetl, že to byl dráček :-(. Pamatuji totiž na jeho avatar zeleného dráčka a už kolikrát jsem si říkal kam se ztratil. Škoda mladého života - RIP.
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
7. 2. 2011
Škoda mladého člověka. Rád jsem ho potkával na nějakých akcích. Krásné gesto na smutnou vzpomínku.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.