Zaregistrován
6. 1. 2013
Altman vše obdržel a děkuji. ANO tak se má přistupovat k problematice, sám si to ověřit, sám si vše nastudovat. Gratuluji.🙄
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
4. 5. 2012
moc sa mi to nezda ako kopnuta zalezitost, myslim, ze overenie pravosti by bolo namieste:)
Zaregistrován
9. 11. 2006
Pokud jste tento odznak opravdu OSOBNE vykopal, tak na 99% vlastnite vzacny unikat na celem svete znamy v cca 3 kusech.
Pokud jste onen odznak nekde koupil, tak je tam 99% pravdepodobnost, ze jde o falsum resp. o napr. pouze bronzový odznak prebarveny na zlato.
Osobne neumim odhadnout - nevlastnim a nikdy jsem nevlastnil zadny teto odznakjako srovnavaci material..
elle34 (zavináč) upcmail.cz
Zaregistrován
9. 11. 2006
PS: taky jsem tento odznak ve zlate nikdy nevidel, ale udajne ho vlastni min. dva americti sberatele (info stare 10-15 let)..
Zaregistrován
27. 2. 2014
Můžete mi prosím nějaké znalce doporučit?
Zaregistrován
6. 1. 2013
Nenechte se znechutit špičkováním kolegů, ale obraťte se zde:
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
9. 11. 2006
Pokud vim, tak na pod. odznaky neexistuje zadny 100% duveryhodny cesky ci zahranicni znalec, ktery by mohl vytvorit nejaky (ve svete akceptovatelny a opravdu duveryhodny) atest. Dochovalo se jich celkove velmi malo.. navic nespadaji primo pod 3R ale pod alincni/dobrovolnicke jednotky (stejne jako chorvatsko, bulharsko, rumunsko, madarsko,..) .. i kdyz jsou velmi vzacne, tak nejsou sberateli 3R nijak extra hledane a malo kdo je zna..
Zaregistrován
6. 1. 2013
ANO, ale to je jako s mincemi, obrazy atd. Pokud se v tom člověk neorientuje , neučí se, neviděl odznaky, nic nestuduje to je špatné. Já opravdu vidím velmi malý zájem o teorii, jen kolik to stojí, oceňte mi to. Já jsem opatrný, také pochybuji, ale není možno tvrdit, je to COPY, to se musí prozkoumat a to chce více odborníků. Kolega také si musí přiznat jak jej získal atd. Ale zde radíme, zde přece nezávidíme.
Faktem je, že na Slovenských faleristických stránkách dekorace popisuji, ale jen málo lidiček to čte!😲
Ladislavaliev@atlas.cz
Zaregistrován
9. 11. 2006
Jiste.. ja si jen myslim, ze ziskat opradu duveryhodny atest zrovna na takovyto odznak bude celkem problem. Ostatne porovnat tento odznak (jeho razbu) napr. s existujicimi bronzovymi, kterych existuje mnohem vic, myslim problem nebude... problem je ona zlata barva..
Jinak samozrejme vychazim ciste z dobrozdani, ze onen odznak jeho majitel opravdu nekde OSOBNE vykopal, pokud ne (a koupil ho nekde na burze za par babek), tak jde z 99% o padelek..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.