Zaregistrován
1. 1. 2009
Souhlasím majkle, že obsahová úroveň tady na fóru hluboce klesla, a to už před delší dobou. A i ta formální.
Svým posledním příspěvkem jsem k ní určitě nepřispěl. Ale i po prodeji se Draza stále dotazoval na cenu a neubránil jsem se nutkání vyjádřit svůj subjektivní názor, že Draza může splakat na výdělkem, na kterém si trvám.
Zaregistrován
2. 11. 2008
chybotisky napsal/a:
Bony nesleduji, katalog nevlastním, ale pokud dobře čtu, že se uvedený bon se Z zatím dosud nikde nenabízel a nikdo ani autoři katalogu ho dosud neznali.
Kdyby to napsal jiný člen tohoto fóra, jako je ten stále si zde dělající další nicky na napadání mé osoby (až uzraje čas, napíši sem jeho celé jméno i s pravým nickem), tak to pochopím, ale od tebe bych to nečekal!!!
Zařadil ses mezi takové přispěvatele, kteří to druhým tady znepříjemňují, možná schválně, možná také něčím jiným.....
Jestli sis všiml, tak sem ani nedávám nové přírůsty do sbírky a že loňský rok 2018, byl pro mne velice úspěšný na získání opravdových tuzexových rarit.
Už nemám potřebu, se dělit s takovými, jako si ty a pár dalších!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
2. 11. 2008
chybotisky napsal/a:
obsahová úroveň tady na fóru hluboce klesla, a to už před delší dobou. A i ta formální.
To se nesmíš divit, když tomu sám napomáháš....mnoho kolegů se přemístilo jinam, bohužel!
chybotisky napsal/a:
Svým posledním příspěvkem jsem k ní určitě nepřispěl. Ale i po prodeji se Draza stále dotazoval na cenu a neubránil jsem se nutkání vyjádřit svůj subjektivní názor, že Draza může splakat na výdělkem, na kterém si trvám.
Trvat můžeš, ale jsi zcela mimo mísu, na tom si trvám zase já! Když by byl ten jeho poukaz v UNC stavu, tak bych za něj dal i přes 10 tisíc, ale on není! A ty ostatní dva jsou po pětistovce!!! Tak ten se Z je za 5,5tisíce, to mi přijde za stav 2 docela dobrá cena!!!
Zaregistrován
27. 2. 2010
chybotisky napsal/a:
Souhlasím majkle, že obsahová úroveň tady na fóru hluboce klesla, a to už před delší dobou. A i ta formální.
Dobře, ale ještě jsem pořád nedostal odpověď na svůj dotaz. Ze kterého příspěvku, resp. ze kterém věty ve kterém příspěvku plyne, že se ten bon nikde nenabízel a nikdo ani autoři katalogu ho neznali?
Stačí napsat: Z žádného. Omlouvám se za dezinformaci. 😉
Zaregistrován
1. 1. 2009
Příspěvek jsem psal v neděli nad ránem a v příspěvku 365 místo "ji" nikdo z nás nezná jsem četl "ho".
V katalogu tedy je a tímto se vám pánové omlouvám. Moje nutkání bylo pouze o tom sdělit, že TC neboli položky s "cenou záliby" se za první lepší neprodávají.
Ale to je jedno, měll jsem si ho odpustit. Netušil jsem, jakou lavinu emocí vyvolá.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Příspěvek jsi psal v sobotu večer (č.366), ale uvedu tě do reality! Dotyčný měl inzerát, na prodej těchto poukazů za pevnou cenu a potom sem dal svůj dotaz. Jestli jsi četl odpovědi na ceny, tak první "lepší" byla cca tisíc korun/kus, což on měl v inzerátu o 3,5 tisíce více! Tož asi taková je realita! Že to prodal přes inzerát, to už je věc jiná!
Lavina emocí by nevznikla, nebýt tvého dezinformačního plácání! Svádět to na překouknutí?😃 Dětská výmluva....prostě nech bony bonama a drž se svého kopyta!😉
Zaregistrován
1. 1. 2009
Vrátil jsem se znovu k tomu, co jsem včera údajně dezinformačního napsal a nerozumím tomu, co tu lavinu způsobilo.
Všichni jste Drazu ujišťovali, jak dobře prodal a já si to nutně nemyslím a proto ta poznámka, i když možná na konci příliš kategorická. Na začátku jsem uvedl, že bony jsou mi fuk a tudíž nebudu kvalifikovaně posuzovat konkrétní cenu, ale jde mi primárně o způsob prodeje cenozálibové položky za první lepší. A fakt uvedení v katalogu na její vzácnosti nic nemění, ba ji jen potvrzuje.
Tvoje reakce mischel byla podle mě naprosto neadekvátní a vůbec arogantní konfliktní styl Tvých příspěvků obecně se mi nelíbí.
Zdeňkovi a jiným možná nevadí, pokud spolu chodíte ve volném čase na pivo, ale my se vůbec neznáme, nikdy jsme se na živo neviděli a ocenil bych v Tvých reakcí větší míru respektu a slušnosti.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Bohužel, můj respekt jsi dneškem ztratil úplně a jak se zde vyjadřuji, tak tady se bohužel nedá jinak!
Já se také snažím k tvému oboru sbírání nevyjadřovat, tak to prosím dělej také! Když nejsi schopný uznat svou dezinformační chybu a dětinsky to omlouváš, tak se nediv na naše reakce. Mé příspěvky nemusíš číst, stejně nejsou z tvého oboru sbírání a potom vznikají tyto problémy, že něco plácneš mimo mísu.
Pochop už, že ty bony prodával přes inzerát a potom si sem dal obrázky, s otázkou na jejich cenu! Pročti si příspěvky o jejich cenovém hodnocení. Nebo ne, vůbec je nečti, je to jen ztráta času.
Zaregistrován
27. 2. 2010
chybotisky: inzerát byl vystaven na Bazoš.cz za pevnou cenu 6.500 Kč, kterou si stanovil prodávající. Je mi jasné, že dostával nabídky typu "1.000 je moc, ale dám to", nicméně prodej se realizoval za cenu, kterou požadoval a způsobem, který požadoval. Stanovovat cenu bonů je ošidné. Zeptej se na kupní cenu poukazu z knihy, zohledni časové hledisko (cenu asi zvyšuje) a horší stav tohoto akuálního (cenu naopak snižuje) a závěr si udělej sám.
Rozumím tomu, že se mischel vzetká, protože to celé působí dojmem, že někdo "vzteky rodzupává bábovičky".
Zaregistrován
1. 8. 2010
neviem čo sa rozčuľujete, s časti má chybotisk pravdu, že niečo, čoho je známe 3 kusy, sa nepredáva z ruky ale ideálne je to predať v aukcii. teraz keď existuje katalóg a zberatelia konečne vedia, že taká varianta existuje, tak by sa oň asi pobili a nezaujíma ich katalógová cena.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.