Zaregistrován
2. 11. 2008
Tak u toho pětikila byla cena naposledy cca 20tisíc(Aurea 2012), ale dříve chodily do těch 25tisíc. Sám víš, že záleží na skladbě sběratelů a jejich zájmu.
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
27. 7. 2009
Díky moc. Opravdu krásné zhodnocení:-) Asi si počkám pár let a pak to můžu dát synovi na hraní. Pokud se rozhodnu prodat, tak se ozvu s tím půlbonem.
Zaregistrován
11. 5. 2014
Ahoj
Můžu poprosit kdo by věděl nějaké bližší info o téhle 50 Kčs poukázce.
Hledal jsem v katalogu na Google a trochu i jinde, ale všude je graficky v jiném zpracování a tuhle konkrétní padesátku nemůžu najít.
Díky moc
Obrázky:
Zaregistrován
2. 11. 2008
Co o ní chceš vědět? Není na prodej?
Zaregistrován
1. 8. 2010
to Z v zelenom krúžku znamená zahraničný. JE pravdepodobne vzácnejší ako náš.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
11. 5. 2014
to mischel13
Bankovky sbírám ale Tuzex poukázku mám pouze tuhle co jsem nedávno vyhráb v knížce po babičce a při kompletaci informací a řazení bankovek do alb jsem narazil u tohohle na "informační díru"🙂
O prodeji zatím neuvažuju protože nemám ani tucha kolik a jestli vůbec má nějakou smysluplnou hodnotu a z nostalgie si tenhle jedinej kousek asi nechám ať nemusím kupovat jinou.
Spíš mě zaráží, že nemůžu nikde najít něco s čím jí porovnat popřípadě ohodnotit.
Ty bys věděl kolik by mohla mít cenu?
Díky
Zaregistrován
2. 11. 2008
Je to 6.emise tuzexových poukazů. Jak píše kolega nade mnou, to zelené Z je na prodej v zahraničí a je vzácnější.
Více i o ceně přes mail mischel13@centrum.cz
Zaregistrován
24. 5. 2011
Jedná sa o pomerne vzácnejší kúsok, vyšší nominál + vydanie pre zahraničie. O Tuzexových poukážkach najširšie pojednáva publikácia Karasiewicz, Šustek, Klim: Odběrní poukazy Tuzexu, kúpiť sa dá napr. u jedného z autorov [T(http://www.numkon.cz/cz/eshop-polozka/karasiewicz-sustek-klim:-odberni-poukazy-tuzexu/43). Sú tam aj ceny, ale skôr poslúžia len informatívne, dnes sa ceny lepších kusov pohybujú rádovo niekde úplne inde.
Tento konkrétny kus, nie je úplne bežná záležitosť, takže akú má cenu by najlepšie povedalo Aukro. Osobne si myslím, že by 5.000,- pokoril. Z-kových 50 bonov sa vyskytuje na trhu veľmi poskromne.
Zaregistrován
11. 5. 2014
Díky moc za ohodnocení a informace.
Bankovky sbírám ale ne TUZEX - tu mám pouze tuto jednu, kterou jsem našel v knížce po babičce a pro případné zájemce jestli budu prodávat zatím opravdu nevím.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Nový přírůstek do sbírky, bez zájmu kupujících na áčku. Už je asi všichni sběratelé bonů mají v tomto stavu, že prošla jen s dvěma příhozy!!!
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.