Zaregistrován
28. 9. 2019
Nechci urazit, ale taky jste měl možnost to tak udělat😉 A prosím pěkně, hlavně ať do aukčních domů nechodí moc """lůza""" z aukra, to už by jsme neposbírali vůbec nic. Pokud by došlo k tomu co si představujete, dostanete se na model aukcí Bankovky.com a to fakt nechcete😃
If it is too good to be true it probably isnt.
Zaregistrován
26. 12. 2021
Až se ti neinformovaní lidé, které bych za lůzu neoznačoval, dozvědí, kolik přeplatili, tak se akorát na to sběratelství vykašlou a neprospěje to nikomu. Aukční dům by měl mít ambici být tvůrcem trhu, nikoliv jenom prostředníkem mezi prodávajícím a překupníkem, a ten trh kultivovat.
Zaregistrován
2. 11. 2008
Ale oni tam už chodí nakupovat několik let a prodávají to právě na aukru těm "sběratelům", bohužel některé ceny přepálí a točí to tam dva, tři roky, než ceny zase poposkočí výše!😉
Horší je, že ty bankovky jsou "odborně" upravené (koupání je to nejmenší) a proto ty ceny s jejich provizí za "opravu" jsou nesmyslné! Ale občas se nějaký hejl najde, který to koupí a to si bankovku ani nezměří, že je nějaká menší, než má být!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
26. 12. 2021
Tenhle tedy přeprodává bez úpravy a dokonce i s fotkou rovnou z původní aukce...
Zaregistrován
2. 11. 2008
Ano, někteří už druhý den prodávají na aukru to, co koupili večer na sálové aukci! Kdo se tomu věnuje mnoho let, tak je zná.....
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
13. 3. 2022
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť akú hodnotu môžu mať tieto poukazy?
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
50 TKčs - 150€
10 TKčs - 120€
Pokiaľ by boli na predaj, napíšte mi na fidzi_@post.sk (áno, je to s podčiarovníkom). Ďakujem.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
19. 3. 2009
Dobrý den, mám tento poukaz s razítkem srpen 1968, poradí někdo s cenou, tuto variantu nemůžu nikde najít...
Obrázky:
Zaregistrován
10. 3. 2009
V. emisia 50 TKčs 1965 - v tomto prípade sa cena nedá presne stanoviť. Je to cena záľuby. Niekto dá viac a niekto menej.
Pokiaľ by bol na predaj, napíšte mi na fidzi_@post.sk (áno, je to s podčiarovníkom). Ďakujem.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
19. 3. 2009
Děkuji za odpověď. Že je to V. emise jsem věděl. Jen jsem nikde nedohledal, že by se 50 TKčs této emise někdy dražila a proto si neumím udělat představu o ceně. Takže asi nejlépe ji dát do aukce. Ještě jednou díky za odpověď.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.