Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zaregistrován
7. 7. 2010
stampword nepoužívam, ale reálna trhová cena za tento jún pre sériu Goldfish je:
MNH - cca 800-1200 € za set, ak by mali imprinty všetky rovnaké tak kľudne aj 2500€ za set
MH - cca 50% ceny MNH
Použité alebo CTO - 80 -120 € za set, s imprintom aj 400-500€
To čo píšu katalógy nie je dôležité. Tieto ceny sú priemerné ceny reálne uskutočnených predajov na eBay.
Ak pozeráte ceny na eBay je dobré si nastaviť "sold", teda už reálne, že sa to za tú cenu predalo. Častokrát sú tam ponuky odtrhnuté od reality. Ale keď sa už niečo predá tak sa to dá považovať za relevantné dáta.
Zaregistrován
9. 9. 2015
Ale zde na Aukru se prodala jedna za 55,- Kč:
https://aukro.cz/cina-1960-rybicka-goldfish-draci-oko-8f-poskozeni-viz-7035916738
Tak nevím, ty Vaše ceny.
Zaregistrován
9. 9. 2015
Asi před rokem jsem prodal několik albumů těchto dětských známek, které jsem sbíral jako malý kluk z balíčků, které jsem kupoval v PNS stáncích a teď mě to štve, že jsem to pořádně neprohlédnul, protože tam tyto ryby mohly být taky.
Ale říkal jsem si, že jsou to tak zvané dětské známky, tak že nemají žádnou hodnotu, tak jsem to už v těchto moderních časech znovu nezkoumal co tam všechno je.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Aukro nie je smerodajné pre trh Čínskych známok.
A daná známka je poškodená, na čo sú čínania extrémne citliví.
Stačí, že lep nie je rovnakej farby na všetkých a už cena padá.
Tu sú uskutočnené predaje na eBay:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=goldfish S38&_sacat=260&rt=nc&LH_Sold=1&LH_Complete=1
U Felzmanna sa dokonca iba časť série, 5 z 12 predala za 1100€ + poplatky. Len preto že na strane mali "pol-kupóny"
Zaregistrován
26. 2. 2020
Mně tady vždycky zaujme, jak ti nezkušení filatelisté, co tu žádají o ohodnocení své "sbírky",., kterou někde našli schovanou z dětství nebo je to jejich kamaráda, po prvním ohodnocení (zde o Smitha "Takejto zostave zvyknú hovoriť, že deťom na hranie, možno ich nadchne k zbieraniu") hned následně z toho "příšerně přeplněného alba se známkami přez sebe" vytáhnou na světlo "něco jako raritu"...😁
V tomto případě pěkně vedle sebe, v jednom řádku, volně poskládané rybičky....😁
Ale následná debata zajímavá...
Zaregistrován
22. 11. 2019
pro mne byla tato debata novým poučením,
škoda jen, že je jich málo
Zaregistrován
3. 7. 2023
Dobrý deň je tu niekto kto by vedel oceniť zbierku? Danú zbierku som zdedil
Dakujem
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.