Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
2. 3. 2015
josef Hospodka,sklárny Chřibská,cena je uspokojivá.
Zaregistrován
1. 3. 2014
,,DavidXXX,, ďakujem pekne za odpoveď.Poviem pravdu , ja chodin do Trenčína na burzu pre filatéliu a manželka ma při tom samostatný ,,výbeh,, tak to kúpila ona.Takže som rád že sa v cene nesekla - nebude frflať 😞 keď ju budem o mesiac zasa do Trenčína ťahať.
Zaregistrován
2. 3. 2015
je to krásná souprava skla,v ruce formované,jsem rád,že se ji líbila.Hlavně až bude kupovat zase nějaké sklo,dávat pozor na otuky,ty raději nekupovat.Nedávat mýt do myčky jinak praskne.Jednou na Bazaru jsem našel talíř tvz.s chobotničkou velmi vzácný od J.Svobody paní než ho chtěla zabalit a poslat,umyla ho myčce,pak mi poslala snímek,že prasknul,málem jsem brečel,taková škoda.,nikde už jsem ten talíř nenašel.
Zaregistrován
15. 3. 2016
Dobrý den, mám po rodičích tyto vázy. Nevím, co je to za sklo a zda to má nějakou cenu. Úzká váza výška 29 cm, široká je výška 28 cm, spodní průměr 12 cm, horní průměr 22,5 cm. Děkuji Alena
Obrázky:
Zaregistrován
2. 3. 2015
broušené sklo,možná se jedná o sklo broušené hloubkový brus,ze snímku nelze poznat a nebo polobrus na omak je brus hladší,nelze poznat lom světla,může se jednat o sklo bohémia crystal.Tyto vázy nejsou vyhledavány sběrately v dnešní době.
Zaregistrován
21. 8. 2016
Zdravím,prosím o radu,má to nějakou cenu?Děkuju
Zaregistrován
28. 9. 2016
Dobrý den potřebuji poradit a ocenit tyhle sklenice.
Zaregistrován
27. 12. 2010
Zaregistrován
22. 9. 2014
Co se jinam nevešlo ---- téma sklo --- dej to tam a David si to najde... vydrž až se ozve 😉
Zaregistrován
22. 11. 2016
Dobrý den, můžete mi prosím sdělit jaká by byla hodnota této soupravy bowle, vyrobené sklárnou hr. Harracha - Neuwelt ?
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.