Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
14. 6. 2013
Zdravím Domine, napište email.
Zaregistrován
1. 5. 2012
Babička mi dala tuto sklenici s tím, že je minimálně 150 - 200 let stará, netušíte někdo podrobnosti z jaké sklárny by mohla pocházet??? či kde sehnat zbytek takového skla, či možnou hodnotu??? Sklenice je mírně na hrdle poškozená (odlupek)😞
Obrázky:
Zaregistrován
23. 1. 2015
Zdravím všechny🙂 Mohl bych poprosit o ocenění této sklenice ?🙂 Rakousko-Uhersko
Obrázky:
Zaregistrován
26. 2. 2014
Kobyji, slabé foto. Pravdepodobne bol tento sklenený pohár s podobizňou monarchov Františka Jozefa a Wilhelma I vyrobený v rokoch 1910 - 1915. Jeho cena by mohla byť v rozmedzí 50 - 100 eur, najmä v Nemecku a Rakúsku. Záleží od stavu pohára a dopytu.
Zaregistrován
23. 1. 2015
dochtor, prosím, kontaktujte mne na email kobyji@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2014
Dobrý den, prosím mohl by někdo pomoci s bližším určením tohoto hrníčku? Kdysi 2 takové hrníčky měla doma moje babička. Jako děti jsme na ně koukali, to je cca 40 let. Nyní jsem stejný objevila v bazaru a tak jsem neodolala. Žádné značení jsem nikde nenašla...a na internetu žádnou fotku neobjevila. Děkuji.
Obrázky:
Zaregistrován
4. 7. 2010
Ručně malovaný sklo obecně už nemá hodnotu, to frčelo před 20ti rokama. (znám člověka který se tím živil a pak toho nechal)
Ale ta figura porcelánová, ta je mo pěkná.
Zaregistrován
8. 5. 2013
Paul, těsně vedle. Je to secese.
Zaregistrován
18. 12. 2013
Dobrý den, mám tyto dvě nápojové soupravy. Pokud je to možné, ráda bych znala cenu a jak jsou staré. Děkuji. Anežka
Obrázky:
Zaregistrován
1. 3. 2014
Včerajší nákup ,,burza Trenčín,,Pretože sa mi zapáčila celkom pekná dizajnová sada z hutného skla , tak som ju zobral.Chcem mať však prehľad o veciach ktoré mám , prosím o identifikáciu výrobcu ,prípadne pravdepodobnú cenu.Dal som za ňu 30E a to ten chlap žiadal 50E .Prosím neťukať na čelo 😃 Ja viem ,že sa nejedná práve o starožitnosť.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.