Korunka: rozum do hrsti😃 Musíš být něčím originální... Koukni třeba Salvador Dalí... skoro v každém obrazu figuruje kobylka (tedy luční brouk), anebo motýl... Implantuj do svých výtvarných počinů vždycky nějakou minci a staň se zakladatelkou výtvarného směru "numismatismus"😋 To tu ještě nebylo...😉

...tak zase jedna expresivní náladovka... to jsem fakt zvědavá, co bude za koment u tohoto 😆
wjem: ..tak knížku už mám doma, teď ještě najít čas, kterého je bohužel málo, ale co jsem tak koukala, je to dobrý přehled uměleckými směry...
[

Wjem- já vím, tohle pro tebe nebude 😁 Původně tento obraz vznikl při těžké depresi, (asi jsem fakt deprésistka, jak jsi psal 😆 , což u melancholiků je naprosto normální, ale řezat ucho si zatím nebudu 😆 😆 ) ale malování mi šlo od ruky. Druhý den, už jsem depku neměla a tak jsem celý obraz úplně přemalovala 😆 Jinými slovy, z depky vznikla na první pohled mírumilovná "pohádka" s hlubokou myšlenkou 😆 😆 😆
[

Pěkné, vysloveně dle mého gusta😉

Je to dle mého názoru o třídu lepší než ten původní Poseidon. Hádám, že až navíc nastuduješ a vstřebáš expresionismus, kubismus a futurismus, vznikne skutečně modernistická perla ku oslavě vládce oceánů🙂

Dento asi ještě zcela neukončil Silvestra:-)
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.