Je to olejomalba na plátně 40x60cm
Jinak ostatní sem raději dávat nebudu, zatím malovat neumím. Teď mne jen ukecali v místním muzeu, zda bych tam něco vystavila a bohužel místní chtějí malovat hlavně krajinky a svoje domečky, což není taková zábava a podle mne to neumím. Nebo alespoň s každým obrazem přicházím na nové a nové věci a stále se učím. Až se to jednou naučím, pak třeba i vystavím něco pořádného. Bohužel tohle je jeden z mála obrazů, které vznikly spontáně podle nálady a pocitů a tohle šlo ze mne. Ty krajinky a domečky, to už není ono, je to takové dost najivní, takže sem raději ani odkaz dávat nebudu. Pokud ale vytvořím něco podobným stylem, zase nějakou náladu, klidně ji sem vystavím 😉

..ještě možná toto. Tenhle obraz se v loňském roce prodal jako jeden z prvních. Je to můj první obraz, který jsem zkoušela nanášet barvy nikoliv štětcem, ale špachtlí. Bohužel fotka je dost mizerná a barvy jsou na obraze lepší. (to nahoře je štětcem) Z těch ostatních už není ucházejícího, co by stálo za zhlédnutí, asi nic.
[

Prosím admina, aby ten můj poslední příspěvek smazal. Když vidím, jak šíleně na té fotce obraz vypadá... to je hrůza. Jsou divně vystouplé kontrasty a působí to rozmazaně a hrubě, což ve skutečnosti vůbec nebylo. Lépe už to vyfotit nemohu, takže prosím raději smazat.

Korunka: Máš fakt talent, klobúk dole...Nehanbi sa za svoju tvorbu, oba obrazy pre mna ako laika sú úplne super. Z oboch ide obrovská energia a predstavivosť.
Mal by som o Tvoje obrazy záujem, prosím napíš mi na mail: NumizmatSR@gmail.com
Ďakujem.
PS: Nevedel som pri prvom obraze, že je to Tvoja tvorba :-) Ked by som náhodou mal od Teba nejaké dielo, bude mi visieť na stene v pracovni a niekto sa opýta, kto to maloval, tak poviem, že jedna kvalitná maliarko-numizmatička z Čiech. Padnú na zadok😃D

:shock: Tak to moc děkuji za podporu, čekala jsem spíše názory, jak je to amatérské... a už vůbec ne, že by se tu projevil zájem, takže děkuji!
tenzor- nevím jak se vyjádří Numizmat, byl první, ale jinak neboj, teď mám obrovskou chuť na jeden obrázek, námětem budou rybáři, třeba se ti zalíbí on a pokud ne, ve svém volnu maluji, takže i do budoucna jistě něco vznikne...
PS: Poseidona by jsi nechtěl? Ale ten je zatím také ještě na výstavě 😁
[

obrázek je pěkný, ale mám raději nějaké v teplejších odstínech barev...
😉
P.S. To bude asi tou ohnivou dračí náturou...😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Korunko, jsi tedy pěkná "deprésistka". 😋 Temné žaly a chmury ovládají tvou mysl... Představené obrazy mají dle mého názoru silně klesající úroveň. První z nich o třídu vede a bez znalosti věci bych ho považoval za velmi dobré dílko nějakého "profíka". Žel ty dva další již prozrazují "amatéra" silně ovlivněného fantasy literaturou. Druhý z obrazů mi vzdáleně připomíná Chiricovy metafyzické kompozice, kde místo jeho sošných panduláků umístuješ na jeho proslulý horizont jakousi kořenovou obludku z Mrazíka, která ovšem absolvovala odtučňovací kůru😃 Co to tam trůní za vykuleného medvídka či sovu v těch kořenech?😉 Třetí z obrazů již je dle mého názoru již jen soudobý fantasy kýč...

Asi jo :-)) Možná když byl malý, pouštěli mu to jako večerníček 😁
V tom popisu jsi hodně vedle. Nejsem ovlivněna ani fantasy literaturu opravdů nééé a fantasy filmy také nééé. Ty opravdu nemusím. Nejsem ani nikým ovlivněna, ničí technikou, protože dílka jiných výtvarníků nestuduji a nekopíruji. Tohle jsou jen mé fantazie a představy a určitě bych něčí fantazie neurazila větou: ...jakousi kořenovou obludku z Mrazíka, která ovšem absolvovala odtučňovací kůru😃 Co to tam trůní za vykuleného medvídka či sovu v těch kořenech?
Tvůj komentář svědčí o tom, že opravdu ti asi fantazie nic neříká. Od svých přátel vím, že jeden má rád krajinky, jiný fantazy, další geometrii, jiný nezvyklé barvy, každý něco a namalovat obraz, který by pochopil každý, to nelze.. 😁 Stejné je to v hudbě- jeden muluje country, druhý heavy metal, třetí dechovku... a vzájemně se nechápou, jak ten druhý to vůbec může poslouchat... a o tom to je.
Takže už víme, že Wjem nemá rád fantazy 😁
PS: ta "dáma v dešti" je jeden z mých posledních obrazů, pokud tě to uklidní 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.