Moderátoři: smith

zdravim ve spolek , mate zajem kouknete zde ...velke mnozstvi Numizmaticke listy , katalogy atd ...
Vse stari cca 1960 az cca 1999
https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=309753&topic=19776#post309753

ted jsem to nafotil a ted musim upravit fotky a vlozit
https://www.sberatel.com/diskuse/topic.php?post=309753&topic=19776#post309753

Konečně jsem se dostal k prohrabání mých letitých přebytků takže.
Prodám katalogy Aurea Numismatika č.1-16,18,19,21,25,26,28
Jsou v nich dopisovány informace o cenách atd.
Komplet za 1100 i s poštovným ( na Slovač bych poštovné upravil podle váhy )
Kusově po 70,-Kč + poštovné(podle váhy), ale přednost bude mít kompletní odběr.
Katalogy ČNS Praha čísla 90-102,105,113-118,120, Cena 400,-Kč i s poštovným.
Dále katalog 29 aukce ( 31.8.2008 ) ze Stuttgartu. Speciál na britské tokeny. Mírně ušpiněn obal. Cena 220 i s poštovným.
Dále mám asi 9 katalogů aukcí ( první fotka ) na moderní mince od firem Stacks a Heritage. Zelený je speciál na Latinskou Ameriku. 500 i s poštovným, nebo 60,-Kč za kus.
Mix katalogů (cca 15ks na druhé fotce) převážně na antiku ( Lanz, Rauch, Stacks). 1200,- i s poštovným.
Následuje 15 katalogů na Americké a kanadské mince ( foto 3 ). Jsou to výborné bichle většinou kolem 300-400 stránek. Každá položka ofocena. Většinou se jedná o prodejní katalogy konkrétních sbírek( G.E.Bergstrom, R.Uhrich, J.J.Ford, Husky, Minot, S.J.Bernghard ). Cena 200,-Kč/ks. Nebo komplet za 2000,- i s poštovným.
A nakonec staršího Halačku. MKČ. 1-3.díl a oba dodatky za vše 700,-Kč i s poštovným.
Fotky (případně seznam jednotlivých katalogů ) pošlu případným zájemcům ( mail mám v profilu). Pokud máte zájem, tak požadavky na fotky a seznam posílejte rovnou mailem. Ať se to tu nezanáší zbytečnými dotazy.
Obrázky:

Neviem, ci to tu uz niekdo daval:
Baníctvo a mincovníctvo v dejinách Slovenska (pdf)
CORPUS NUMMORUM
...cross-referenced auction archives coming very soon...
Sledujte progres na Facebooku

sigur napsal/a:
Dlhú dobu márne zháňam túto knihu:
Dejiny mincovania v Košiciach. Petách,E., Východoslovenské vydavateľstvo, n.p. Košice pre Východoslovenské múzeum v Košiciach, 1986 Košice
Som ochotný zaplatiť aj za pdf. Vopred ďakujem.
Jeden kus sa bude dražiť na aukcii SNS pob.KoŠice 13.4.2014
Si vis pacem, para bellum.
Acta non verba.

Co ked já sem ale Záhorák a mám do Košíc štreku dobrých 400 kilákú 😕
Vďaka za info. Je to prvý kus, čo viem, že je na predaj snáď za posledné 3 roky, čo sa po tom zháňam. Nechcem tu ďalej spamovať a keďže máš skrytý mail, mohol by si mi, prosím, poslať správu cez toto fórum? Btw. počas písania tohto príspevku som musel odskočiť, lebo mi kuriér práve priviezol ďalší krásny košický denárik... aspoň niečo, keď nie kniha.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.