Moderátoři: smith

Nechci zakládat nové téma a i když se v tomto případě o "Numismatické listy" nejedná, dovolím si zde napsat pár řádek o časopise "TREND INVEST & HOBBY" jehož číslo 1/2015 jsem před několika dny obdržel a to dokonce 2 krát, aniž jsem si tento časopis objednal (jako příloha zásilky byly vloženy "Investiční & Numismatické noviny, ročník 1, číslo 0, také dva výtisky).
Marně přemýšlím o tom, proč mi SEND poslal dvě stejná čísla ? že by to byla nějaká propagační akce ? když u časopisů nebyla přiložena faktura a přitom cena jednoho čísla činí 99 Kč.
Má někdo podobnou zkušenost jako já ?
Obrázky:

Ten casopis a noviny jsem taky dostal. Pres firmu Send jsem jeden cas odebiral Mince a Bankovky, takze nejspis pouzili databazi zakazniku pro zaslani nabidky noveho periodika. Jinak z meho pohledu to na objedani neni, casopis jsem zbezne prosel a prijde mi, ze pulka jsou reklamy na zahranicni aukce a druha pulka clanky o modernich mincich. Ty noviny byly v podobe jake jsem je dostal jen dvoustranka s nejakymi obecnymi clanky.

Scháním NL ročník 1966. Nebo nebyl by někdo ochotný mi vyfotit a poslat emailem článek z čísla 2 - Svobodová - Dana Svobodová Peněžní poukázky z Domova mládeže v Obořišti? Mám pouze navazující článek z SZ HK 2000, kde je pokračování a rád bych si přečetl i článek původní. Moc děkuji.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.