Moderátoři: smith
To: Krtek. Ahoj, když se někdo slušně ptá bez negativa, rád odpovím.
Odpověď zní ne. Jen jsem u nich koupil album na bankovky, mince a bankovky, byl jsem spokojen, tak je uvádím taky, proč ne. Jinak uvádím ty co znám a samozřejmě uvádění a hodnocení je subjektivní, nemám v úmyslu někoho povyšovat a někoho pomlouvat. Takže vše co píši je jen můj osobní názor a zkušenost, stejně jako ostatní mají své názory a zkušenosti a podle toho píší. Snad to stačí. Kdybys měl dotazy, tak mi písni na mail, abychom tím nerušili diskusi - směrem kterým jde, ok? (samozřejmě dotaz neberu špatně a v poho a zdravím). Jinak ještě: vedl jsem povětšinou diskuse o obchodech, nebo když se někdo ptal, tak jsem uvedl, tak asi proto to vypadalo nějak divně.
Jestli je to tam co myslim tak to je tzv. V kopecku ... kdyz se jde od Grandu/Plzenky/Sporitelny/Adalu nahoru na namesti, na protejsim rohu je Cinska restaurace. Jou to ted, tusim, jedine starozitnosti na namesti.
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!
To Libor - záleží odkud jsi, ale pokud je to daleko, tak se tam asi nevyplatí jezdit. Záleží o co Ti jde, co se týká PG tak škoda cesty. Jinak jak psal Krtek, tak si nejsem jistej jestli je to tam. Podle mě je to na rohu světelné křižovatky k IBC pod Dětskou nemocnicí (směr na Moravský nám. ).
jj, dik, ta cinska restaurece me pomohla😉 je to ono
mel sem smulu, kdyz sem jel za nasima a nahodou se v HK stavil, mel vzdycky zavreny... jeste byl jeden obchudek se starozitnostma v ty budove s prujezdem vedle katedraly... ale ten uz tam neni. mel tam par vladislavu...
ja bych to shrnul asi takhle. ma z kazdeho obdobi neco. najdete tam tolarove razby, najdete grose i denary. pro fajnsmekry typu Archyho apod. (hehe sorry, ze te beru do huby) to zadny terno urcite neni (i kdyz nikdy nerikej nikdy). najdete tam i svet... staty, kery se tezko shanej (to ma teda i Dukat). ma samozrejme rakousko, nemecko... a mimo to i veci jako rady a vyznamenani, naky military zalezitosti... co se tyce poctu na kusy, urcite nema v brne konkurenci. muj nazor je ten, ze si tam kazdej nejakou mincicku najde. nejlip je tam asi vazne juknout. webovky tusim nema...
jo a ceny ma celkem rozumny, ridi se vetsinou katalogem... sem tam je neco trosku nadhodnoceny, neco zas levnejsi... ale v ramci slusnosti rekl bych. pro zacatecnika i prumerneho sberatele doporucim urcite, kdo je rozmazlenej z aukci apod. mozna ohrne nos, nevim.
1) protoze mel nejspis zavrino?
2) meli dobrej fernet?
3) nevedeli ste o nem?
😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.