Moderátoři: smith
oliver:
z osobní zkušenosti bych nedoporučil.
Navštívil jsem tento obchod před pár lety a když jsem viděl ty ceny, tak "ze slušnosti" jsem si koupil jen historickou pohlednici mého města - i ta byla drahá jak čert.
Ale člověk je na dovolené, tak pustí chlup i za to, co by normálně nekoupil.
dekuji vam obema za rychlou odpoved a za cenne zkusenosti/rady
Krakow moc nedoporucuju.. moc turistu, moc obchodu co maji za cil jen nahrabat penize. V sobotu budou otevreny zvlaste tyhle. Ja tam v zacatcich sbirani koupil dneska uz se nebojim rict srotove mince, ktere museli nakoupit v konvolutu max. za 5 zlotych kus a prodavali je za 30🙂
Kdyz nad tim tak premyslim, tak je to ale asi porad lepsi nez ve Florencii, kde prodavali uplne otevrene primitivni padelky za nasobek cen originalu..
nejhorsi je, ze ve vetsine numismatik (alespon tak to bylo pred cca 4 rokama), meli jen pametni a novodobe. stredovek jsem videl jen v par numismatikach a pokud si vybavuju, tak Krakow byl prave pomerne hodne spatnej na ulovky (nejlip jsem tenkrat koupil tusi ve Wroclavi).
bylo by ale hezke sehnat neco takoveho😉
ja bych tam vsadil na toto:
http://www.inyourpocket.com/poland/krakow/sightseeing/museums/Hutten-Czapski-Museum_116205v
Coz v dobe, kdy jsem tam byl, tak bylo jeste ve vystavbe.
ano tak nad takovymi kousky se oko namlsa a srdce zaplesa🙂 spis sem si rikal ze bych si poridil nejakou beznejsi drobotinu do 1430, mozna i nejake mestske kdyz by se zadarilo ale v peknych stavech na ukazku. marne shanim a prijde mi ze je drobne slezsko i polsko u nas jak uz zminoval i nekdo tu na foru velice preplacene i v beznych natoz mene zachovalych exemplarich. diky za odkaz o tom jsem nevedel
No obecně přeplácené je u nás Slezsko i Polsko proto, že se v naprosté většině vozí právě sběratelům do Polska...😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.