Moderátoři: smith
Když půjdeš od Mirabellplatz po Reinerstrasse, dostaneš se po cca 300 metrech na pěší zónu a projdeš pod věží. Kdybys šel potom doprava dolů, budeš u mostu přes řeku. Ale tam nechoď, běž doleva nahoru na Linzer Gasse a na pravé straně narazíš na obchod se známkami a mincemi (cca po 50 metrech).
Přímo v historickém centru si na žádný obchod nepamatuji.
to by te asi nejlip navedla Misa, ale ta uz tu dlouho nebyla😞
rozhodne se mrkni na vystavu Kvetone, myslim, ze oko to potesi. katalog take neni spatny, pokud nebudes mit za co utracet jineho🙂
nejake mince meli zde (bod😎, ale vzdy, kdyz sme tam byli, bylo zavreno
Vedel by mi niekto poradiť zaujímavý krámek v Českých Budejoviciach? Vďaka
to dejvy: Ten krámek v Salzburgu som vtedy navštívil. Mincí mal veľa, rôzne oblasti aj obdobia. Ceny ustrelené hlavne hore ale občas aj dole. Zopár zaujímavých Arpádovcov sa mi ušlo za celkom rozumné ceny, takže ešte raz díkes. 😃
Nedávno sem někdo vkládal tento odkaz:
http://www.numismatikacb.cz/numismatikacb/2-KONTAKTY
Ceny v e-shopu jsou ale často přemrštěné a kdoví co budou mít v kamenném obchůdku..
Takže to je ode mně odkaz "naslepo" 😉
tak mam podobny dotaz jako Sigur pred rokem. ve Znojme sem nasel mimo toho, co jsem mu doporucil i NUMFIL (Numismatika a filatelie Kovaljov). Z webu jsem pochopil, ze otevira po tel. domluve ale ani se mi moc volat nechce, protoze co jsem videl ze ma na webu, tak mi to prijde celkem drahe a tudiz ztrata casu.
navic stredovek jsem asi prehledl (?!)
muze nekdo muj ciste blby osobni dojem ziskany z webu dementovat a prip. mi navstevu obchodu doporucit?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.