Moderátoři: smith
Takže ze denár Emmy v tržní ceně cca 400.000 dostanete zákonnou odměnu
2,- Kč. A ještě vám policajti prohledají byt, jestli jste si náhodou něco nenechali. To to radši zahodit někam do vody😞 😞 🙄 😈
Dobrý den,měl bych na prodej tyhle krásné mince,jedná se o R-U v Ag
1-Florin (zlatník) r.1889
1-Florin (zlatník) r.1863 A
1- Spolkový tolar r.1861 A
1-Koruna r.1912 A
5-Korun r.1909 A
1-Forint (zlatník) 1869 GY.F.
Mince jsou opravdu krásné,pokud možno chtěl bych je prodat na jednou.Mám nějakou cenovou představu,ale kdyby se někdo našel a mohl jsem napsat cenovou relaci tak bych se nezlobil.Jinak můj email je Jason378@centrum.cz na přání zašlu i jednotlivé foto min.
Obrázky:
Zdravím přátelé,
jsem momtálně v Bratislavě na konferenci a zítra bych se chtěl jít podívat do města po nějakých mincičkách. Na netu jsem si nějaké obchůdky našel, ale i tak se chci zeptat, zdali někdo z Vás nemá nějaké dobré zkušenosti z nějakým obchodem v Bratislavě.
Prostě, kam určitě zajít 😈 😁
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
kdyz sem tam byl na konferenci ja, dopad sem jak totalni hubkar. skoro mi prislo, ze bratislavaci jsou stejne rypaky jako prazaci (sorry, vy co to ctete k nim snad nepatrite) a kdyz videli cehuna zasrateho, tak ho neochotne posilali od certa k dablu (ale hlavne ne tam, kde by neco bylo)... typicka odpoved na dotaz mate nejake mince? NE (a za vylohou plato s R-U). pokud nemluvis slovensky, dej si radsi nekde v klidu kavicku a v tom teple se nehuntuj... 😁
Klídek, my Záhoráci sme v Blave na tem podobne...jak já otevrem nekde hubu, hnedkaj šeci vjedzá, že nejsem Paštekár, ale len nejaký sedlák 😁
Btw. na Lazaretskej mi ponúkali bežný denár Ľudovíta II za nekresťanskú cenu, niekde som to v tomto vlákne písal... u MaCh v obchode som videl celkom peknú ponuku antických mincí (ale tomuto sa nerozumiem), tuším aj nejaké R-U.
Ešte býval taký malý krámek pri Michalskej bráne, ale tam som bol naposledy pred 10 rokmi.
oliver, to je ta povestna slovenska pohostinnost😃
Aj ja som bol v tom obchodiku na Lazaretskej, ale ako kazdy obchodik mi pripadal drahy, aj ked chapem, ze maju naklady...mozno, ked sa clovek spozna s majitelom, kto vie, mozno aj pristup sa zlepsi. Kazdopadne, tam urcite este zajdem pozriet, lebo vtedy sa mi zdali zaneprazdneni.
Odporucam ist aj na Dunajskú k Machovi a Chlapovičovi - je to nedaleko a pristup k zakaznikovi je velmi ustretovy a profesionalny.
Nevíte někdo, jestli je nějaký obchod s numismatikou v Jihlavě?
http://aukce.comli.com - vyhledávač aukčních položek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.