Moderátoři: smith
kacuro napsal/a:
... a v tomto případě s naším pamatkovým zákonem výjimečně souhlasím,...
Já bych s tebou i souhlasil pokud by se jednalo o významnou historicko-kulturní památku národa ale ne u mincí které jsou volně v prodeji v obchodě či veřejné aukci. Jakmile tyto putují do soukromé sbírky, je pak již šumafuk jestli je sbírka v Hrdlořezích nebo Buenos Aires.😉
:mrgreen: 😁 😁 Fakt? Prečo sa necháš? Daj si pivčo, zapáľ si jednu bezfiltrovú na balkóne, vylož nohy na zábradlie a teš sa zo života. 😋 A potom popros moderátora, nech posledný Archyho príspevok maže, lebo je úúúplne mimo protokol. 😈 Pozdravujem ťa a keď budeš mať niečo na ruke, písni maila (viem že nezabudneš).
...tesat do kamene 😉
archeologové a památkáři na to ale mají jiný názor. kde se vzaly všechny ty statisíce mincí v aukcích a mezi sběrateli? z 99,9% z rozchvácených depotů - a to je ten problém ... ještě jsem nikdy neslyšel, že by se v nějaké rodině 2000 let dědila z otce na syna nějaká římská mince😃
To by pak musel zákon zakázat mince vůbec vlastnit.😃 😉
i na to možná časem dojde, stačí až Kalousek s Nečasem přijdou na to, že by se mohly sbírky zdanit a lidi pak budou muset prodávat, aby na daň měli a jelikož nebude nikdo, kdo by ty mince kupoval (budou zatíženy vysokou daní), tak je pak od Tebe stát blahosklonně vykoupí za 10% ceny kovu 😆 😁 to pak bude sranda 😈
Jako luxus budou zdaněny ale jen ty zlaté a stříbrné(dárek ČSSD po dalších volbách), proto sbírám měděné početňáky😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.