Moderátoři: smith

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
13. 12. 2010, 16:20

super, budu se tesit🙂 snad to tentokrat vyjde...

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
13. 12. 2010, 19:25

To mi pripomina, ze uz jsem dlouho v zadnem kramku nebyl.. ale mam-li byt uprimny, v Brne mi to prijde, jako bych vsechny mince, co za neco staly, vykoupil na jare (a to jsem jich nekupoval ve vsech 3kramcich dohromady vic jak 10), proste dalsi moc nepribyvaly nebo byly o nicem🙂

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
19. 12. 2010, 08:03

___
Vedel by mi niekto poradiť nejaký poľský numizmatický e-shop, kde sú v ponuke aj stredoveké mince? Vďaka

:roll: please

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
19. 12. 2010, 11:35

neznam skutecnej stav veci, ale prijde me, ze polaci sou pri prodeji starych minci obecne velmi opatrni, spise az paranoidni. kdyz sem tam byl, kde kdo me strkal pod nos ty nejruznejsi bezcenny pametni zalezitosti, ale kdyz uz bylo videt, ze maj neco malo starsiho, hned rikali, ze to maj do aukci a nemuzou to prodavat. vetsinou, kdyz sem se zeptal, jestli maji neco starsiho (tj. nekolik set let), tak se pokrizovali, odplivli si a drmolili neco ve smyslu "apage satanas". mesto si uz nevybavuju, myslim to byla na 99% poznan, kde me strcili do ruky i letak s webem, ae kam sem ho zasantrocil nevim. urcite tam prodavali stredovek, nadherny kousky. bylo to bokem od centra.

nakonec sem si odtama neco dovez a sem moc spokojenej, ale vetsinu numismatickych obchudku, co sem navstivil byla NAPROSTA ztrata casu...

spatny nejsou trhy v gdansku... ale ty ceny... aukro slabej odvar... a sama smelina... chce to vedet a kupovat jen, cemu clovek rozumi...

tady mas jeden odkaz, ale aukce je neprihlasenym skryta: http://www.domel103.pl/home

jan322

Moderátor

Zaregistrován:
27. 12. 2009

Vytvořeno:
19. 12. 2010, 11:50

Vrrrr....Poláci. Asi tak...ta jejich obchodnická chevra jezdí na aukce k nám, zde skoupí středověk a prodá ho ve Varšavě 3x tak draho. Některé obchody mají velmi draho. Byl jsem například v Bielsku. Zde mají poměrně dobré věci, ale strašlivě předražené.
Docela dobrý internetový obchod je na www.pgnum.pl Jsou tam i moderní věci, ale čas od času se vyskytne něco, po čem stojí za to skočit. Dvakrát jsem od nich bral mince a byl jsem spokojený.

domel 103 prodává havně na allegru.
jo a ještě:
www.numizmatyka.waw.pl
www.wcn.pl

www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

jan322

Moderátor

Zaregistrován:
27. 12. 2009

Vytvořeno:
19. 12. 2010, 11:54

Ale na poslední dva obchody pozor!!! Občas tam mají falza! A Niemczyk retušuje fotky 👿

www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
19. 12. 2010, 14:12

Super, vďaka. 🙂

jan322

Moderátor

Zaregistrován:
27. 12. 2009

Vytvořeno:
5. 1. 2011, 15:23

Chci se zeptat. Máte někdo nějaké zkušenosti s nákupem mincí z webu http://www.ma-shops.com/ ? Jak to tam chodí? Mám tam vyhlídnuté dvě mincičky 🙂

www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

tomjure

Uživatel

Zaregistrován:
29. 1. 2011

Vytvořeno:
29. 1. 2011, 09:38

CHlapi, ja si vás občas přečítám a jak mluvíte o tom zlině, tak tam ma skutečně jen nové věci, akorát příslušenstvi celkem dobrá cena. Ale to chci říct ve vizovicích je prodejna na náměstí vedle vinotéky, až budete někdy na trnkobraní nebo masters of rock jděte se podívat, ceny a kvalita špatné, ale na podívání zasmání dobré. Otevřeno ma pořád, protože v jedno rohu prodává mince a v druhém točí víno.

Suvorov

Uživatel

Zaregistrován:
18. 2. 2011

Vytvořeno:
3. 3. 2011, 13:48

Byl jsem tento týden ve 3 starožitnictvích v Olomouci, všechny na třídě 1. máje, a když jsem se zeptal na mince, koukali na mě jak tele na nový vrata, co že to vlastně chci 😕 Vážně mě štve, že v takovým městě s tak hlubokou historií člověk nenarazí na kloudný numismaticky znalý krám 👿

Carpe diem, sed memento mori!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.