Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
- Napísal som, že to nie je nadávka a nechcel som ani nikoho urážať, pretože za ten Váš vzťah k svojim predkom pravdepodobne ani nomôžete. Niekto to má v sebe.
- Ten môj komentár ani nepatril konkrétne Vám. Bolo to myslené všeobecne na ľudí, ktorý podobne pristupujú k veciam po svojich predkoch (nemá to finančnú hodnotu, tak to vyhodím ...) Keď už Vy nemáte k takejto veci ako je pamiatka na dedka vzťah, čo sa tak spýtať niekoho z rodiny, či by sa tomu nožíku nepotešil ?
Dobře. Nechme rozepře, ale ráda bych vám osvětlila můj postoj. Nejsem zastánce skladování starých věcí. Je to asi památka na tetu, která by nevyhodila snad ani půl knoflíku. Její byt byl jedno velké skladiště. A mého dědy si nesmírně vážím, ať už pro jeho životní hodnoty, čest, hrdost nebo proto, jak vychoval mojí maminku a tím potažmo i mě. Mám po něm schované šachy (jeho nejoblíbenější činnost), které jistě nemají velkou finanční hodnotu, ale pro mě jsou úctyhodnou památkou na něj.
Nožík jsem dala na aukro, aby z něj měl někdo radost.
Tá prvá veta z Vásho prvého príspevku vyznela úplne inak ako Váš posledný príspevok. Ja som reagoval na základe tej vety a ak som Vás nejak urazil (neúmyselne) tak sa ospravedlňujem. Urážať som nemal v úmysle ani Vás a ani nikoho iného a ak to tak vyznelo tak mi to je ľúto. Ako som napísal vyššie za výrazom duševný a morálny mrzák nehľadajte nadávku, alebo urážku, ale človeka, ktorý stratil všetky hodnoty okrem tých materiálnych. Na základe Vášho posledného príspevku toto pomenovanie v spojitosti s Vašou osobou beriem späť.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.