Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
13. 12. 2022, 19:41

Mám zajímavý zážitek z Veletrhu Sběratel v Praze v sobotu 26. 11. 2022.
Poblíž vchodu do sálu byl stolek pro znalce SČF, kde seděli dva lidé. Hned jsem poznal Tomáše Pazderníka z Liberce a dal jsem se s ním do řeči. Vedle seděl člověk, který mi byl povědomý. Bavili jsme se o všem možném, i o poměrech v SČF. Byl tam ještě můj další známý, který náš rozhovor sledoval. Protože jsem si nebyl jistý, kdo je onen člověk vedle Tomáše Pazderníka, tak jsem se mu představil s tím, že on se zase představil mně.
A ejhle: JUDr. Folprecht!
Jediný člověk, který se podepsal pod žádost o moje vyloučení ze SČF a též následovalo rozhodnutí SČF, že mne vylučuje pouze na žádost JUDr. Folprechta a nikoho jiného.
Tak jsem se JUDr. Folprechta zeptal, čím jsem ho urazil ve svém článku jako znalce. Odpověděl mi, že jsem ho ničím neurazil. Opakoval jsem otázku znovu a opět mi odpověděl, že jsem ho neurazil. Tak jsem se ho zeptal, proč návrh na moje vyloučení napsal, zda byl vydírán. Krčil rameny, nedokázal se vyjádřit a pak z něj pouze vypadlo, že je to složité.
Znalec Pazderník na to koukal jako opařený, nic o mém vyloučení nevěděl, jen byl překvapený, proč nevystavuji v Liberci, že se těšil na moje exponáty a že kdybych mu zavolal, že by moje exponáty na výstavu prosadil. Tomáš Pazderník byl v předsednictvu evropské výstavy. Odpověděl jsem mu, proč nesmím v Liberci vystavovat, protože jsem zprostředkovaně dostal vyjádření Jana Krause, ředitele výstavy a klubového kolegy Tomáše Pazderníka. Tomáš Pazderník nad tím vším jen kroutil hlavou.
Takže, si to členové SČF přeberte jak chcete o poměrech v SČF...

regula_jan

Moderátor

Zaregistrován:
12. 10. 2010

Vytvořeno:
13. 12. 2022, 21:32

Jaromíre, aniž bych z tebe chtěl tahat další info, tak bez toho "zprostředkovaného vyjádření" je to takové neúplné...

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
14. 12. 2022, 09:02

Jaromíre, aniž bych z tebe chtěl tahat další info, tak bez toho "zprostředkovaného vyjádření" je to takové neúplné...

Informaci o tom, že si někdo nepřeje, abych na evropské výstavě v Liberci vystavoval, jsem dostal od dvou lidí.
První mi volal už někdy před rokem, že si to nepřeje jistá osoba (jméno si jistě dokážeš dosadit) a tak jsem se o to zajímal dále. Další můj známý se o to zajímal přímo u předsedy výstavního výboru Evropské výstavy v Liberci J. Krause a ten mu sdělil, že si to nepřeje SČF. Takto jsem tyto informace získal.
Třeba se k tomu ještě někdo vyjádří, protože se o tom muselo mluvit v předsednictvu SČF. Ale spíše k tomu nikdo nebude mít odvahu.
Z tohoto důvodu jsme já i Infofila ignorovali evropskou výstavu poštovních známek, nedělali jí žádnou propagaci, ani o ní nepsali, což je určitě na škodu filatelie jako takové.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.