Moderátoři: smith, Koniáš

zcerny

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2013

Vytvořeno:
29. 7. 2014, 22:19

je to pravda stačí páčidlo a skříň je otevřená. Asi by to bylo težké prodat ,ale jelikož v ní mám svou sbírku tak mám času dost. Až jí dodělám zkusím jen malý boxík ,ale se stejnými šuplíky o ten možná bude zájem. Na aukru se jeden čas prodávaly skříňky z dřevotřísky s šuplíky v kterých byly takové ty plastové plata jako jsou třeba v kufru. Některé se prodaly i za 5000. Otázka je jestli o to sběratel vůbec stojí mít mince na luxusním platu..? Já to vidím jako ideál, mince v poli nelítá, mám u ní popisku a nepráší se dovnitř. Samet co je vevnitř je 100% bavlna takže mince se ani nehne, žádné flíčky na stříbru atd. Jak minci do šuplete upevním tak jí tam najdu i za půl roku, to samé popiska ani se nehne. Možná to tak ostatní neřeší ,mě osobně přijde uložení sbírky na tom celém sbírání to nejlepší...🙂 Každopádně děkuji za názory, vážím si toho.

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 01:03

Ten kdo viděl nábytek jen v Ikei nebo Scontu, tak cena bude pro něj velká. Z pohledu strýce stoláře- pokud je to masiv a ty různé vychytávky se sametem a opravdu kusová výroba, tak cena normál za kvalitu, která se po pátém otevření nerosype.😉 Skříňka je parádní.

Vážně? Ikea vzhledem k pochybné kvalitě moc levná není a Sconto je naprosto předražené, to co tam nabízeli, mi stolař vyrobí ve stejné nebo vyšší kvalitě levněji.. můžu se ho zeptat kolik by stálo tohle, ale mám takový pocit, že to bude zlomek ceny. Ale třeba se pletu a ten samet tu cenu pořádně zvedne 😉

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 01:07

A jinak, jak už bylo jinde řečeno, jde o komerční nabídku na serveru, jehož majitel navíc také nabízí potřeby pro numismatiky, takže doufám, že jste se s ním domluvil, jinak jde o porušení pravidla č. 6:

6 ) Fórum není místo pro bezplatnou reklamu, příspěvky s komerčním podtextem v tématech od firem či obchodníků budou odstraněny nebo redukovány.

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 01:11

Jinak abych nebyl jen negativistický, tak ano, líbí se mi🙂

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 04:59

no za prvé líbí se mi to a za druhé, jestli ti tenzore udělá stolař toto za zlomek ceny, tak si vezmu dvě taky, i když mince nesbírám... zaprvé masiv tvrdé dřevo, za druhé převážně žádné velké kusy, které by fiknul maflem jedna dvě. Vůbec se pak nebavím o detailech jako ten samet, sklo apod. Plus vypadá to na přesnou práci, ne aby to člověk musel dokola vracet, že jeden šuplík drhne a přihrádky jsou plus mínus centimetr... Do takovéto práce každý stolař jen tak nepůjde a pokud, tak cena v řádu desítek tisíc mi přijde adekvátní.

jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 06:03

Suhlasim s tenzprom. Skrinka pekna, majitel sikovny, ale je to komercna nabidka, ved aj prvu skrinku tusim predal na aukre a cena ho asi moc nepotesila...

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

zcerny

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2013

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 10:27

Tak nevím jestli jsem udělal něco špatně, jestli ano omlouvám se. A k tomu ostatnímu ta skříň je přesná na milimetry. Neexistuje že něco nesedí co se nepovede vezmu, zanadávam a vyhazuju... jsem puntičkář. Upřímě ,myslím že nikdo vám takovou skříň nevyrobí a už vůbec za zlomek ceny. Respektive skříň ano ,ale ty šuplata? Víte co by za to chtěl truhlář?🙂 Ale ano já chápu že cena zní přehnaně ,možná že to je důvod proč tak krásnou věc nikdo nevyrábí. Pro Jano7B9 -skříň sem tenkrát koupil sám a byl sem zklamaný ano, potom se mi ozval pán a vyměnil jí semnou za dva super ročníky ,takže to dopadlo dobře..

zcerny

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2013

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 10:40

Tady pár detailů..

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

gorila

Uživatel

Zaregistrován:
27. 12. 2010

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 11:38

Pokud bude zájem ať už o unifikované nebo na zakázku dělané menší skříňky, mohly by se prodávat přes ZJ - proč nevyužít distribučního kanálu který tu je.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

zcerny

Uživatel

Zaregistrován:
5. 6. 2013

Vytvořeno:
30. 7. 2014, 11:52

a co je ZJ ? Nějaký e-shop?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.