Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#7001 20. 6. 2022, 09:34

Myslieť si môžeš čo chceš, Rusi sa 24 rozhodli sú pripravený na všetky varianty, spojencov majú Čínu a Indiu plus ďalšiu jeden a pol miliardy ľudí s politikmi iných krajín.🧐

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#7002 20. 6. 2022, 09:36

:(

Paul napsal/a:

Do Paříže i do Berlína došli jen s pomocí spojenců. Je potřeba říkat pravdu celou. Samotní by Hitlera ani Napoleona nikdy neporazili.
Už si konečně přečti pár knih z Napoleonskej rozborů bitev, třeba od Kovaříka. Sice to neuděláš a budeš to tu psát dokola, že Paříž dobyli Rusové...ale je to hrubá nepravda.

S druhou částí příspěvku souhlasím, pokud udusej UA, navštívěj všechny.

Ten se na to už chvěje, kytičky uvadaj...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#7003 20. 6. 2022, 09:43
Myslieť si môžeš čo chceš, Rusi sa 24 rozhodli sú pripravený na všetky varianty, spojencov majú Čínu a Indiu plus ďalšiu jeden a pol miliardy ľudí s politikmi iných krajín.🧐

A největšího spojence mají v Nitre 👿

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#7004 20. 6. 2022, 09:52

Ano, kolaborantů maj hodně na svý straně. I u nás. I v politice. Třeba celá strana SPD, která si do volebního programu absurdně (komunální volby) dala hesla "stop drahotě a válce." (sic!!!) Rádoby vlastenecká SPD, která vyčítá Ukrajincům, že bráněj rodnou hroudu. Přitom kdo jinej než vlastenec by měl pochopit vlastence z UA? Okamure je Quisling. A jeho pitomiovci maj pocit, že mávat vlajkou je vlastenectví.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#7005 20. 6. 2022, 10:23
A největšího spojence mají v Nitre 👿

Podľa seba súdis Mňa 😳

Ja nie som kam vietor tam plášť, skús oživiť históriu.😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
elsky

Uživatel

Zaregistrován:
23. 12. 2010

#7006 20. 6. 2022, 11:45

Paul napsal/a:

Nemáš pravdu. Mrtví generálové zlikvidováni Ukrajinci byli uvádění JMENOVITĚ. Což je obrovskej rozdíl. Většina byla ověřena i z druhý strany, kondolence v novinách apod. Neověřenej byl snad jen jeden-dva.. Navíc, pokud by některej z nich žil, nenechal by si ujít příležitost a udělal z UA blbce..stejně jako ten sniper Wali, co ho rusáci hned prohlásili za mrtvýho. Vystoupil pak v novinách. Navíc 10 mrtvejch generálů v obrovský armádě hrát zásadní roli nemusí.

Rusáci z těch 50 neuvedli ani jedno jediný jmnéno, čili taková zpráva nemá žádnou hodnotu, každej druhej den tohle jejich propaganda vypouští. Všechny západní zbraně hned "zničej" po vstupu na území Ua atd.

Obě strany nadsazujou nebo vypouštěj dezinformace, ale vyložený lži pouštěj jen rusáci, resp. Ukrajinci někdy zveřejňujou pravdu, rus neví, co pravda je.

(UA uvádí ztráty svejch vojáků, zničení nepřátelský techniky potvrzuje často videem, denacifikovaný ruský důstojníky jmenovitě atd atd, zatímco rus ztratil oficiálně dodnes jen 1300 mužů, rubl je nejsilnější měna na světě apod.)

A že se nemaže UA propaganda nemáš taky pravdu, já sám si sobě smazal dva příspěvky, který jsem nedokázal potvrdit jinejma zdrojema.

Jdeš do toho poctivě, já spíš jen pocitově. Ruskou propagandu nesleduju, té naší je občas těžké se vyhnout. Ale zdá se mi, že i u nás se státní televize a rozhlas trochu uklidnily a dokáží nějaký ten ruský vojenský úspěch přiznat. Což je asi u médií, jejichž úkolem je informovat, normální 😃

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#7007 20. 6. 2022, 11:52

elsky napsal/a:

Jdeš do toho poctivě, já spíš jen pocitově. Ruskou propagandu nesleduju, té naší je občas těžké se vyhnout. Ale zdá se mi, že i u nás se státní televize a rozhlas trochu uklidnily a dokáží nějaký ten ruský vojenský úspěch přiznat. Což je asi u médií, jejichž úkolem je informovat, normální 😃

Ja to nesleduju skoro vubec, jediny co sleduju je L. Klicperova ktera o tom mluvi otevrene, psala o tom jak obri jsou ztraty na strane ukrajiny i kdyz to moc nepriznavali, jak hodne a tvrde rusko postupuje, je to valecna fotografka a od zacatku valky ztravila na ukrajine okolo 60 dni v oblastech boju. To je dolova zivy svedectvi.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#7008 20. 6. 2022, 11:53

https://www.novinky.cz/pocasi/clanek/pondelni-bourky-budou-velmi-silne-varovali-meteorologove-40400605#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Uz aby to bylo, o vikendu jsem zapomnel vypnout kohout od vody, zmekla hadice, vystrelila hubice a na zahradu se mi vylili asi 3-4 kubiky vody a nadrz prazdna. Tak je potreba aby doprselo. :-)

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#7009 20. 6. 2022, 11:58
https://www.novinky.cz/pocasi/clanek/pondelni-bourky-budou-velmi-silne-varovali-meteorologove-40400605#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Uz aby to bylo, o vikendu jsem zapomnel vypnout kohout od vody, zmekla hadice, vystrelila hubice a na zahradu se mi vylili asi 3-4 kubiky vody a nadrz prazdna. Tak je potreba aby doprselo. :-)

nic se nemá přehánět. ať hezky prší, ale ty bouřky... ještě nemám dořešenou pojistnou událost poslední, tak ať není další

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#7010 20. 6. 2022, 12:00
nic se nemá přehánět. ať hezky prší, ale ty bouřky... ještě nemám dořešenou pojistnou událost poslední, tak ať není další

Tak to je nemile. Co jsi mel za skody? Kroupi snad nebudou, me by to leda pomlatilo rajcata. Jeste na zahrade neni nic co by to mohlo znicit. Ale zrovna dneska privezou drevo na terasu, zemni vruty a dalsi material, tak douam ze to sstihnou nez zacne prset, nechce se mi to skladat za deste a mit to vsechno mokry.

akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.