Zaregistrován
11. 2. 2016
Barbare, vsak tam mate lesy luhy, kup pilu zajdi na obecni a rekni si o samovyrobu, to vyjde lacineji ne? Jinak pekny, tady tvrdy drevo do krbu taky tezko sehnatelny, vlastne veskery drevo. Shanel jsem kulatinky nebo pulky na detsky piskoviste, 10/200 objel a obvolal vsechny pily v okoli a nic. Nakonec jsem vzal pilu , zajel na pansky a v lese jednu sousku zcizil, hrdej na to nejsem ale dalsi obstrukce kvuli trosku dreva se mi nechteli uz vic resit 🙄
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Tak 15 rokov nazad som jeden večer končil s rúbaním a ostalo mi tam jedno také fúzaté poleno, o ktoré sa mi ale zlomila veľká sekera. Našiel som náhradnú ale len malú a navyše tenkú tesársku sekeru. Samozrejme sa mi do toho zakúsla, tak som si sadol na zem, zaprel sa o poleno nohami a potiahol...takú som si vyťal so sekerou po papuli, až som zub vypľul. Jáj, to boli krásne časy...😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
Raz sme boli na dreve vacsia partia, tak otec že aby sa moc nezodral alebo nezranil, tak si vyrobil metrovú mierku (ako kružidlo) a len ukazoval pilčíkovi, aby rezal presne meter. Na ruku mu po chvíli spadla suchá haluz, zlomila mu palec a bolo domerané...😆
Zaregistrován
24. 3. 2010
Alebo Palko (bratranec manželky)...niesol v hore poleno, noha mu zrazu prepadla do sršnieho hniezda a sršne pod nohavicu...no, len tak tak sme ho stihli doniesť na pohotovosť a našťastie mali aj adrenalínovú injekciu, lebo už hádzal 50.odtieň fialovej. 😆
Zaregistrován
5. 2. 2021
U nás drevo nie je problém 350 Eur 10 m3 z dovozom , nedávno som sa zbavoval svojho staršieho ofroadu lebo som kúpil novší , miestny drevorubači mali málo peňazí tak sme urobili barter 30 m3 dreva doplatili za 1000 eur čo im chýbalo na auto .😁
Cui bono? , Cui prodest?
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
24. 3. 2010
Majiteľ lesa je lupolin krstný tata, takže ma fúra vyjde na cca 50 eur len za dovoz :-). A s tým zodratím sa...beriem to ako telocvik na čerstvom vzduchu.
Mimochodom, ja to ani neberiem tak, či na tom ušetrím alebo nie. Oheň v krbe je v zimných večerom super na pohodičku a keď prídem z vonku zmrznutý jak sobie hovno, tak sa mám kde ohriať.
Zaregistrován
24. 3. 2010
A aby som nezabudol...mám suseda obrkokota a jediné miesto, kde som sa na neho musel pozerať je na zadnom dvorku, lebo si tam postavil len taký malý pletivový plot. Tak som tam poukladal 10 metrov a je pokoj. Plot za 50 eur je v poho, nie?😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Našiel som v mobile...takže takýto😉
Obrázky:
Zaregistrován
25. 11. 2016
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.