Mě Pozvali do hospody zítra, na nějakou slezinu přátel mincí a grošů. Už jsem nebyl v hospodě tak dlouho že ani nevím co se sluší a patří, potřebuju nějaký test nebo něco? 🙄 😲
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
30. 10. 2021, 15:47
Číňani to mají furt ještě daleko, Turci daleko a nejdřív musí dořešit Sýrii, Německo na válčení dosud nemá odvahu, než by Maďar s těma svéma tankama přejel přes Slovensko, tak jim dojde benzín/nafta/baterky a navíc jim to celé cestou rozkradou a prodají do šrotu a Polák má taky starosti s Ruskem, nebude dobrovolně bojovat na dvou frontách.
No a největší ochránci míru jsou tradičně Rusi a ti mír ochrání i kdyby měli vyvraždit celou Evropu.
A Islamisti nevím, ale tady to je samý alkohol a samý prase (nejen v chlívku), Alláh by se zlobil.
napsal/a:
V tomto okamžiku zjistila, že expremiér a šéf opoziční strany Směr-SD měl covid a během dovolené zkolaboval. „V pátek ráno jsem šel na snídani a říkám své partnerce: ‚Katko, mně je nějak divně.‘ Jeb a víc si nepamatuju. Probral jsem se, když mi nějaký doktor skákal po hrudníku,“ líčí.
Oním lékařem měl být německý kardiolog, který si myslel, že Fica skolil infarkt. V nemocnici se pak prý ukázalo, že v tomto ohledu je politik, který před pěti lety musel na operaci srdce, v pořádku. „Dostal jsem covid a v kombinaci s teplem a nízkým tlakem mě normálně odjebalo na zem. Ale tak, chlapci, že tak nějak vypadá smrt,“ vypráví dál kumpánům.
Na otázku, jaký měl průběh nemoci, odpoví: „Klasická chřipka, nic zvláštního.“ Léčil se prý ivermektinem, lékem oblíbeným mezi odmítači očkování a šiřiteli konspirací, a antibiotiky. Se svými známými se pak sejde ještě jednou, o deset dní později. A znovu si stěžuje.
„Neumím se zbavit toho covidu. Testy mám v pořádku, všechno, ale ve čtvrtek mě to tak zlomilo. Celý pátek jsem ležel, v sobotu jsem zrušil celý program. Únava, stále mám plechovou chuť v ústech, jako kdybych něco necítil. Pořád srdeční arytmie a tyto hovadiny. To je strašná choroba, strašná,“ říká upřímně.
Súdruh si hezky protiřečí. Nic zvláštního, jen klasická chřipka, ale jinak to je strašná nemoc.
A ivermektin, není to ten prášek pro voly, krávy, ovce a další dobytek proti parazitům? To by bylo celkem příznačné, že?
Nikdy bych neřekl, že to napíši. Očkování je nebezpečné pro lidi, kteří mají více nemoci. Já to prožil či prožívám. Je to hrozné, ale probudu to ve Vás nemoc. U mně to je neuropatie a tak s očkováním opatrně.
Ladislavaliev@atlas.cz
Tobě se po očkování na covid objevila neuropatie?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Však Fico je stejná špína jak Babiš a tvůj oblíbenec ovar. Co čekat od takovych ani nevím jak je jmenovat
akolita@seznam.cz
Uživatel
Zaregistrován:
25. 11. 2016
Vytvořeno:
30. 10. 2021, 18:33
spíš asi, že se mu to vrátilo/zhoršilo. ségru po třetí dávce prý děsně bolí hlava a já nevím co všechno...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.